صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

سرپرست دانشگاه تهران: انتقاد دانشجویان نباید تحت تاثیر فضای سیاسی قرار گیرد

سرپرست دانشگاه تهران درباره چگونگی حل بحران انگیزشی دانشجویان در فضای درسی توضیحاتی ارائه کرد.
کد خبر : 942134

سیدحسین حسینی سرپرست دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، در پاسخ به این سوال که چرا روحیه انتقادی و خلاقیت در بین دانشجویان در فضای کلاس دانشگاه‌ها وجود ندارد؟، افزود: محافظه کاری دانشجویان در محیط دانشگاه به علت فضای سیاسی حاکم در کشور یکی از مهم‌ترین عوامل کمرنگ شدن نقش آنها در کلاس درس است. 

حسینی تصریح کرد: شرایط فوق با ایجاد فضای سیاسی در کشور تغییر پیدا می‌کند و اگر دانشجویان در زمان‌هایی نسبت به مسائلی از قبیل مدیریت دانشگاه نقد‌های صنفی داشته باشند هم به علت همان مسائل سیاسی نقد‌ها به خوبی منتقل نخواهند شد. 

سرپرست دانشگاه تهران با بیان اینکه کناره گیری دانشجویان از روحیه انتقادی و خلاقیت در فضای دانشگاه مورد قبول نیست؛ تاکید کرد: اگر این بحث به شکل صحیح ساماندهی نشود باعث به موقع بیان نشدن برخی از انتقادات حق و بجای دانشجویان و بی توجهی به مطالبه گری درست می‌شود که در نهایت نتیجه ایجاد حواشی در مجموعه دانشگاه‌های کشور را به دنبال خواهد داشت. 

وی درباره چگونگی حل معضل بحران انگیزشی دانشجویان گفت: فضای سیاسی کشور و فضای سیاسی اجتماعی دانشگاه‌ها باید به گونه‌ای پیش رود که دانشجو احساس کند در صورت انتقاد از مسئله‌ای حتما اظهاراتش شنیده می‌شود، مورد توجه قرار می‌گیرد و به هیچ عنوان مورد مواخذه قرار نخواهند گرفت و این مسائل پیش شرط‌های اولیه‌ای است که باید فراهم کنیم. 

حسینی با اشاره به ارتباط محتوای کتاب‌های درسی و آموزشی با کمرنگ شدن روحیه خلاقیت در میان دانشجویان، اظهار کرد: این موضوع هم به شکلی مطالبه صنفی تلقی می‌شود، اگر دانشجو نقدی را درباره محتوای درسی به استاد و مراجع مربوطه مانند گروه منتقل کند مورد مواخذه قرار نمی‌گیرد. 

سرپرست دانشگاه تهران اضافه کرد: باید فضایی را ایجاد کنیم تا به خوبی انتقادات دانشجو را بشنویم، اما گاهی اوقات مجموعه دانشگاه‌ها ممکن است مشکلاتی در مقابل این مسئله داشته باشند و سپس احتمال دارد واکنش ما متناسب با نقد صورت گرفته نباشد و دانشجو مورد مواخذه صورت بگیرد. 

حسینی بیان کرد: دانشگاه‌ها برای هر ترم تحصیلی از میان تمام دانشجویان درباره ارزیابی اعضای هیئت علمی نظرسنجی‌هایی را دریافت می‌کنند، اما در نظرسنجی‌ها هم گاهی دانشجویان فکر می‌کنند ملاحضات به خوبی به افراد منتقل نمی‌شود و برخی مواقع هم ملاحظه منفی دارند و می‌گویند که اگر استادان را به شیوه الکترونیکی نقد کنند احتمال دارد که مورد شناسایی قرار بگیرند که نشان می‌دهد اعتماد در بین جامعه دانشگاهی کمرنگ است.

انتهای پیام/

ارسال نظر