صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

۷ آذر؛ آخرین مهلت نام نویسی برای اعزام به سفر عتبات/ ثبت‌نام دانشجویان بین‌المللی ایران ممکن نیست 

نام نویسی دانشگاهیان برای اعزام به عتبات عالیات از روز ۲۸ آبان ۱۴۰۳ آغاز شد و تا روز ۷ آذر ادامه دارد.
کد خبر : 942080

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، بر اساس اعلام نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، نام نویسی دانشگاهیان (استادان و دانشجویان) برای اعزام به عتبات عالیات از روز دوشنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۳ در پایگاه اطلاعاتی https://samaneh.labbayk.ir آغاز شد و تا روز چهارشنبه، ۷ آذر ادامه خواهد داشت. 

به گفته رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها برای سال جاری ۴ هزار ظرفیت اعزام به سفر عمره پیش بینی شده است که اگر با استقبال داوطلبان مواجهه شویم ظرفیت را تا ۵ هزار افزایش خواهیم داد. 

{$sepehr_key_3667}

به منظور اعزام دانشجویان به عتبات، جلسات آموزشی در قالب ۵ جلسه حضوری و مجازی جهت افزایش آگاهی دانشجویان و استادان برای استفاده بهتر از فضای فرهنگی سفر برگزار خواهد شد. 

در فرآیند اعزام، قرعه‌کشی انجام می‌شود و تعدادی از افراد به‌عنوان زائر اصلی و تعدادی به‌عنوان زائر ذخیره انتخاب خواهند شد. برای اعزام زائرین ذخیره، شرط لازم انصراف برخی از زائرین اصلی است.

زمان اعزام از ابتدای بهمن تا پایان این ماه است و برنامه‌ریزی برای ۳۶ کاروان از ۵ ایستگاه هوایی صورت گرفته که اولویت برنامه‌های فرهنگی و هتل‌های محل اقامت است، لذا ایستگاه‌های پروازی نیز بر اساس این اولویت تعیین شده‌اند. دانشجویان از شهر‌های تهران، مشهد، کرمان، اصفهان و بندرعباس می‌توانند به سفر اعزام شوند.

{$sepehr_key_3668}

هزینه عمره برای هر فرد بین ۴۳ تا ۴۵ میلیون تومان است. با هماهنگی‌های صورت گرفته با وزرای علوم و بهداشت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، قرار است ۴۰ تا ۵۰ درصد از این هزینه‌ها توسط این نهاد‌ها تقبل شود. 

دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور تحصیل می‌کنند نیز می‌توانند به عتبات اعزام شوند، اما اعزام دانشجویان خارجی به دلیل شرایط خاص قوانین کشور‌ها ممکن نیست.

دانشجویان و استادانی که در دوره‌های قبلی ثبت‌نام کرده‌اند، اما به دلیل محدودیت‌ها نتواسته‌اند به عتبات اعزام شوند، بدون نیاز به شرکت در قرعه‌کشی در اولویت اعزام قرار خواهند گرفت. همچنین، کسانی که هم‌اکنون در حال تدریس در دانشگاه هستند نیز از این اولویت بهره‌مند خواهند شد، اما کسانی که از فرایند تحصیلی خارج شده‌اند و فارغ‌التحصیل هستند، باید در قرعه‌کشی شرکت کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر