صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۹ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳
پرونده «پساانتخابات ۲۰۲۴» / ۱۱؛

اوج وقاحت دولت بایدن در مواجهه با افکار عمومی دنیا

تصمیمات جدیدی که از سوی کاخ سفید در طول هفته‌های باقی‌مانده تا خروج رسمی بایدن از قدرت، در تقابل نسبی با رژیم اشغالگر قدس اتخاذ می‌شود، دیگر ارزش و اهمیتی برای مخاطبان جنگ خاورمیانه ندارد.
کد خبر : 941948

به گزارش خبرگزاری آنا، شکست در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بدترین تنبیه داخلی ممکن برای بایدن، هریس و دیگر جلادان آمریکایی جنگ غزه و لبنان محسوب می‌شود. درحالی‌که دموکرات‌ها تصور می‌کردند در هر وضعیت و حالتی، آرای مسلمانان به سود آنها به گردش در می‌آید، شاهد شکست سهمگین خود در ایالاتی تعیین‌کننده مانند میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین بودند.

بایدن و هریس مدعی بوده‌اند می‌توانند در عین حمایت مطلق از جنایات رژیم اشغالگر قدس و عدم تمکین نسبت به خواسته عمومی مسلمانان آمریکا در خصوص آتش‌بس در غزه، پیروزی نهایی خود در انتخابات ریاست جمهوری پنجم نوامبر را نیز تضمین کنند. اکنون دموکرات‌ها هم در جنگ غزه و لبنان میدان را باخته‌اند و هم در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا!

سؤال اصلی اینجاست که چرا دولت بایدن تا قبل از شکست در انتخابات، کمترین اقدامی در راستای مهار سرکشی‌های نتانیاهو، بن گویر و اسموتریچ صورت نداده است

در این میان، تصمیمات جدیدی که از سوی کاخ سفید و در طول هفته‌های باقی‌مانده تا خروج رسمی بایدن از قدرت و در تقابل نسبی با رژیم اشغالگر قدس اتخاذ می‌شود، دیگر ارزش و اهمیتی برای مخاطبان این جنگ نابرابر نخواهد داشت.

برای مثال، دوشنبه این هفته، وزارت خزانه‌داری آمریکا در اقدامی نمایشی ادعا کرد که ۳ نهاد و ۳ شهرک‌نشین صهیونیست را در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است.

اخیراً هم روزنامه «یدیعوت آحارونوت» به نقل از منابع آگاه که نامشان را فاش نکرد، نوشت وزارت خارجه آمریکا در حال بررسی این مسئله است که در مدت‌زمان باقیمانده از ریاست جمهوری جو بایدن دموکرات، «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی را تحریم کند!

سؤال اصلی اینجاست که چرا دولت بایدن تا قبل از شکست در انتخابات، کمترین اقدامی در راستای مهار سرکشی‌های نتانیاهو، بن گویر و اسموتریچ صورت نداده است؟

تصمیم تحریم بن گویر در تاریخ روابط میان تل‌آویو و واشنگتن بی‌سابقه خواهد بود، چون تنها وزیر صهیونیستی است که در دوران حضورش در قدرت از سوی آمریکا تحریم می‌شود.

درهرحال، احتمال پذیرش تحریم بن گویر توسط بایدن نیز با توجه به تعلق‌خاطر دموکرات‌ها به رژیم اشغالگر قدس و لابی‌های صهیونیستی و زمینه‌سازی آنها برای بازگشت به قدرت در انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶ کنگره و متعاقباً ریاست جمهوری سال ۲۰۰۸ بعید به نظر می‌رسد. ضمن آنکه حتی اگر چنین اقدامی صورت گیرد، کمترین ارزشی برای افکار عمومی دنیا و منطقه نخواهد داشت.

پیوستگی مطلق واشنگتن و تل‌آویو در جنایات ۱۴ ماه اخیر موضوعی نیست که بتوان با راه‌اندازی نمایش‌هایی مانند تحریم بن گویر توسط کاخ سفید منکر آن شد. مانور خبری هدفمند رسانه‌های وابسته به حزب دموکرات بر احتمال تحریم بن گویر توسط دولت بایدن، نشان‌دهنده عمق وقاحت آنها در مواجهه با افکار عمومی دنیا محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر