خدمات دانشکدگان و زیستبوم تربیتی در راستای پیشرفت همهجانبه کشور است
به گزارش خبرنگار آنا، فاطمه حمیدیفر معاون تعالی و تحول آموزشی و رئیس دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر درباره اهداف تشکیل دانشکدگان در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در راستای تحقق برنامه تحول و تعالی دانشگاه در زمینه بازنگری ساختار نظام آموزشی با تأکید بر حوزههای دانشی میانرشتهای و ایجاد دانشکدههای موضوعی و فناوری و مهارتی تأسیس دانشکدگان در دانشگاه آزاد کلید خورد.
وی مرجعیت بخشی به نگاه تخصصی و بهرهگیری از توان نیروی انسانی متخصص در راستای اصلاح و بازنگری رشتههای تحصیلی برای افزایش اثربخشی میان رشتهایی تحصیلی و ظرفیتها و نیازهای آمایشی منطبق بر رصد روندهای علم، فناوری و مشاغل جدید و آیندهپژوهی دانش را مهمترین هدف از تشکیل این دانشکدگان برشمرد و اضافه کرد: همه اهداف، مأموریتها، راهبردها، برنامهها، فعالیتها، تولیدات و خدمات دانشکدگان و زیستبوم تربیتی آن در راستای تقویت و تعالی ارزشهای اسلامی و نقشآفرینی مؤثر نهاد تعلیم و تربیت در پیشرفت همهجانبه کشور است.
رئیس دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی همه ضوابط، اقدامات، برنامهها و اهداف دانشگاه را از ایجاد دانشکدگان تشریح کرد.
تحول دیدگاه دانشکده محور در دانشگاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه دیدگاه دانشکده محور در دانشگاه دچار تحول شده، گفت: ایجاد دانشکدگان در استان بوشهر مطابق دستورالعملهای سازمان در حال اجرا است و ذیل آن، نظام تحول اداری ایجاد خواهد شد.
سعید رازقی با تأکید بر اینکه نوع دیدگاه، اقدام و اجرائیات امور در دانشگاه با توجه سند تحول و تعالی تغییر کرده، افزود: نگرش همه فرآیندهای اداری، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی برابر سند تحول و تعالی و تأکید ریاست دانشگاه، به سمتوسوی متعالی شدن در حال اجراست.
وی با اشاره به فراهم بودن زیرساختهای فیزیکی ایجاد دانشکدگان در بوشهر، عنوان کرد: دانشکدگان تعلیم و تربیت در بوشهر با مشخص شدن چارت اداری و صدور احکام فعالیت خود را آغاز کرده که امید است با ایجاد دیگر دانشکدگان مدنظر سازمان، بتوان از ظرفیت مجتمع آموزشی عالیشهر بهرهوری بهینهتری انجام داد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با ارائه گزارشی از شرایط و برنامههای این دانشگاه از ابتدای مهرماه سال جاری تشریح کرد: بعد از نزدیک به هشت سال، آمار دانشجویان استان به عدد ۱۹ هزار و ۱۰۰ نفر رسیده که دستاوردی درخشان است. رشد پذیرش دانشجو، از شاخصههایی بود که با توجه به برنامهها و تعهدات استان مدنظر بود که با تلاش همکاران، بیش از ۹۵ درصد آن محقق شد.
رازقی با اشاره به اینکه واحدهای دانشگاهی دشتستان و خارگ و تقریباً بوشهر تعهد پذیرش دانشجو خود را برای سال بودجهای پیش رو برآورده کردند، توضیح داد: اهتمام استان به تعهدات مالی و اداری، جای قدردانی دارد و بیشک این موارد، فتح الباب برای اعتلا کیفیت آموزشی دانشگاه بوده و اقدامات توسعهای ادامه خواهد داشت.
وی روند رو به رشد پذیرش دانشجو و افزایش استقبال عمومی را نتیجه برنامهریزیها در استان دانست و مطرح کرد: ایجاد رشتههای کارشناسی ارشد جدید در استان و پذیرش مجدد دانشجو در رشته پرستاری، ازجمله اقدامات مهم شکوفایی آموزشی در استان و اقدامی ویژه برای ایجاد رشتههای دیگر حوزه پزشکی و پیراپزشکی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر عبور از زیان دهی را شاخصه اصلی فعالیت دانشگاه برشمرد و ادامه داد: با تدابیر ویژه و برخی تغییرات زیربنایی و فعالیتهای غیرشهریهای دانشبنیان به امید خدا و تلاش همکاران این دانشگاه از وضعیت قرمز بهرهوری خارج خواهد شد.
رازقی با تأکید بر اینکه تعامل و همگرایی اثرگذاری در دانشگاه ایجاد شده ، توضیح داد: در همه امور تلاش شده تا فارغ از دستورالعملها، قوانین و بخشنامهها، همدلی در استان شکل بگیرد تا امورات با نگرشی صحیحتر، علمیتر، هدفمندتر و آیندهنگرتر به سمت تعالی پیش رود؛ چراکه اعتقاد بر این است که خیر و برکت مجموع فعالیتها برای تکتک ارکان دانشگاه و جامعه خواهد بود. همه نسبت به یکدیگر، کشور و جامعه مسئولیم و باید برای تعالی کشور تلاش مضاعف انجام دهیم.
اموال دانشگاه متعلق به مردم است
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر هم با اشاره به حضور میدانی برخی از معاونین و مدیران ارشد سازمان مرکزی دانشگاه در بوشهر در هفتههای اخیر بیان کرد: این سفرها به استانها، برگرفته از دغدغه مندیهای فردی و سازمانی بوده که امید است با تدابیر و حمایتها به سرانجام مطلوب و پر خیر برکت برای دانشگاه و استان ختم شود.
مسعود داستار با اشاره به برگزاری جلسه کمیسیون دائمی دانشگاه استان با محور تعیین تکلیف اموال واحدها و مراکز دانشگاهی استان اضافه کرد: این اقدام امری پسندیده و ضروری بوده؛ چراکه اموال دانشگاه، بیتالمال بوده و متعلق به مردم است.
وی با خواندن حکمت ۱۲۶ نهجالبلاغه عنوان کرد: زمانی که عدهای بر حضرت علی خرده گرفتند که چرا اموال بیتالمال را بهطور مساوی بین مردم تقسیم میکنی، حضرت پاسخ داد: آیا مرا فرمان میدهید که پیروزی را طلب کنم، به ستم کردن بر کسی که زمامدار او شدهام؟ به خدا سوگند، چنین نکنم تا شب و روز از پی هم میآیند و در آسمان ستارهای از پس ستاره دیگر طلوع میکند. اگر این مال از آن من میبود، باز هم آن را به تساوی به میانشان تقسیم میکردم. پس چگونه چنین نکنم، در حالی که، مال از آن خداوند است.
این مقام مسئول ادامه داد: سپس حضرت فرمود: بخشیدن مال به کسی که حق او نباشد، گونهای تبخیر و اسراف است که بخشنده را در این جهان بر میافرازد و در آن دنیا پست میسازد. در میان مردم مکرّمش میدارد و در نزد خدا خوار میگرداند. هرکس دارایی خود را بیجا صرف کند و به نااهلش ببخشد، خداوند از سپاسگزاری آنها محرومش گرداند. آنان به جای او، دیگری را به دوستی خواهند گرفت و اگر روزی او را حادثهای پیش آید و به یاریشان نیاز افتد، آنها را بدترین یاران و سرزنش کنندهترین کسان خود خواهد یافت.
وی تأکید کرد: ثبات، آرامش، پیشبرد امور و هدفمندی امور در این وانفسای جهان کنونی در دانشگاه آزاد اسلامی ثمره تلاش و فعالیت و نظارت همه ارکان دانشگاه است که به حق ارزشمند بوده و جای خدا قوت دارد.
انتهای پیام/