صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۳۴ - ۲۹ آبان ۱۴۰۳

جشنواره‌های کتاب سال دانشجویی، بستری برای تقویت نوشتن در جامعه است

معاون فرهنگی وزارت ارشاد در جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی گفت: برگزاری این جشنواره‌ها نه‌تنها به تقویت فرهنگ نوشتن کمک می‌کند؛ بلکه ارزش تقدم نوشتار بر گفتار را در فرهنگ ایران اسلامی برجسته می‌سازد.
کد خبر : 941836

به گزارش خبرگزاری آنا، به گزارش خبرگزاری آنا، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سی‌ویک مین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی و بیست‌ویک مین جشنواره ملی پایاننامه سال که در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مسائل اساسی در فرهنگ، نویسا و خوانا کردن جامعه است. بسیاری از مسائل فرهنگی نیز با این موضوع گره خورده‌اند.

معاون فرهنگی وزارت ارشاد خاطر نشان کرد: پاسداشت کتاب، نوشتار و خواندن در جامعه، حمایت از تمدن کشور است که به استمرار تمدن غنی ایران منجر خواهد شد.

وی با بیان اینکه باید نوشتن و قلمزدن را تمرین کنیم، عنوان کرد: باید تصمیم بگیریم که به دست دانشجویان قلم بدهیم یا سنگ. قلم نماد تمدن و آگاهی است و سنگ نماد خشونت. هرچقدر فضا برای نویسا کردن جامعه فراهم شود، به مدنیت جامعه کمک خواهد کرد و رویداد کتاب سال دانشجویی نیز همین هدف را دنبال میکند.

کلانتری با تأکید بر اینکه این جشنوارهها فرهنگ نوشتن را تقویت میکنند، افزود: در فرهنگ ایران اسلامی همواره بر تقدم نوشتار بر گفتار تأکید شده است و برگزاری چنین جشنوارههایی به تقویت این ارزش کمک میکند.

وی با اشاره به تأثیرات فضای مجازی بر فرهنگ خواندن بیان کرد: فرهنگ نوشتاری تحت تأثیر فضای مجازی بسیار خلاصه شده است. با حمایت از کتاب و فرهنگ نوشتاری باید این فرهنگ را تقویت کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر