صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۸ - ۲۹ آبان ۱۴۰۳

برنامه ریزی برای افزایش ۲۳ درصدی بهره وری در شرکت ملی حفاری ایران

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: افزایش بهره‌وری و کارآیی از ۶۷ درصد کنونی به بیش از ۹۰ درصد با رعایت الزام‌های مجموعه مقررات حفاری، اولویت برنامه‌های این شرکت است.
کد خبر : 941703

به گزارش خبرگزاری آنا از وزارت نفت، مهران مکوندی درباره برنامه‌ها و اهداف کلان شرکت ملی حفاری ایران بیان کرد: در این ارتباط طرح نوسازی و بازسازی ناوگان عملیات حفاری و خدمات فنی از محل اعتبار تخصیصی از سوی شرکت ملی نفت ایران هدف‌گذاری شد و همسو با آن راهکار‌های دیگر برای استفاده از ظرفیت‌های موجود در دستور کار شرکت است.

وی اظهار کرد: کاهش انتظار‌های دستگاه‌های حفاری از ۲۰ درصد به ۳ درصد نقطه مطلوب در افزایش بازده کار این شرکت است که ضمن آثار مثبت آن در رضایت‌مندی بیشتر کارفرما‌ها و شتاب‌بخشی در اجرای عملیات حفاری افزون بر رشد درآمدزایی برای سازمان، در تحقق برنامه‌های صنعت نفت در بخش نگهداشت و افزایش تولید نفت و گاز بسیار با اهمیت خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری سرلوحه قرار دادن ضوابط و مقررات بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچ‌اس‌ئی) را از اصلی‌ترین سرفصل‌های مدیریت‌های مختلف در همه سطوح شرکت دانست و گفت: انتظار می‌رود تمهید‌های لازم برای مهار و نظارت‌های مورد نظر اتخاد و نشست‌های کاگروه عالی ایمنی به‌صورت منظم برنامه‌ریزی و تشکیل شود.

مکوندی با اشاره به موضوع چابک‌سازی ساختار شرکت ملی حفاری با توجه به رفع محدودیت‌ها افزود: تحقق اجرای طرح بازنگری ساختار سازمان سبب چابک‌سازی و تسهیل در امور می‌شود و رشد، تعالی و اعتلای افزون‌تر شرکت را در پی خواهد داشت.

وی بر حمایت از ساخت داخل و استفاده از توانمندی‌های سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان با لحاظ کردن استفاده حداکثری از ظرفیت‌های شرکت‌های سازنده تأکید کرد و گفت: این شرکت در ارتباط با سازندگان و دانش‌بنیان‌ها، مراکز علمی و پژوهشی، دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری در سال‌های اخیر به‌نحو مطلوب همکاری داشته و این هم‌افزایی دستاورد‌های مهمی در زمینه ساخت دکل‌های حفاری، بومی‌سازی قطعات و تجهیزات کاربردی در صنعت حفاری را به ارمغان آورده است و این روند باید با شتاب بیشتری استمرار یابد.

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت نفت حفاری
ارسال نظر