صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۵ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳

شستشوی منظم دست‌ها برای پیشگیری از گسترش عفونت‌های مقاوم به دارو

سرپرست گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، بر اهمیت شستشوی منظم دست‌ها با آب و صابون تأکید کرد.
کد خبر : 941492

به گزارش خبرگزاری آنا، راضیه کشاورز ملکی گفت: که این روش ساده یکی از روش‌های موثر برای حفظ سلامت فردی و عمومی است.

وی ادامه داد: شستشوی دست‌ها با آب و صابون، به ویژه قبل از خوردن غذا، پس از تماس با سطوح عمومی و بعد از استفاده از سرویس بهداشتی، می‌تواند از انتقال باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌های مقاوم جلوگیری کند. او تأکید کرد که آموزش این عادت ساده به مردم می‌تواند کمک زیادی به پیشگیری از بیماری‌ها و کاهش هزینه‌های درمانی نماید.

ملکی کشاورز همچنین یادآوری کرد که رعایت بهداشت دست‌ها برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی و میکروب‌های مقاوم به درمان ضروری است. به گفته دکتر راضیه کشاورز ملکی، این کار می‌تواند در کنار اقدامات دیگر مانند استفاده منطقی از دارو‌های آنتی‌بیوتیکی، به کاهش گسترش مقاومت میکروبی در جامعه کمک کند.

در نهایت، دکتر راضیه کشاورز ملکی سازمان غذا و دارو، تأکید کرد که شستشوی دست‌ها باید به یک عادت روزانه تبدیل شود. رعایت این موضوع نه تنها سلامت فردی بلکه سلامت عمومی جامعه را نیز تأمین می‌کند و در جلوگیری از اپیدمی‌های بزرگ مؤثر خواهد بود.

انتهای پیام/

برچسب ها: عفونت
ارسال نظر