صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۷ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳
حمیدی‌فر:

سلامت و بهداشت مواد غذایی تأثیر مهمی در میزان هوش دانش‌آموزان دارد

رئیس دانشکدگان تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: سلامت و بهداشت موادغذایی تأثیر مهمی در میزان هوش و یادگیری دانش‌آموزان دارد.
کد خبر : 941397

به گزارش خبرنگار آنا، فاطمه حمیدی‌فر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان بوشهر با حضور در شهرستان تنگستان ضمن بازدید از امکانات و زیرساخت‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلوار در مراسم صبحانه سلامت دانش‌آموزان مدارس سما این شهرستان شرکت کرد.

{$sepehr_key_3574}

معاون تعالی و تحول آموزشی و رئیس دانشکدگان تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی در جمع دانش‌آموزان سما واحد دلوار گفت: سلامت و بهداشت موادغذایی تأثیر مهمی در میزان هوش و یادگیری دانش‌آموزان دارد، از این رو همکاری مستمر میان اولیا و مربیان مدارس و استفاده از نظر کارشناسان مربوطه در این زمینه بسیار کاربردی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر