لبنان و طرح شابلونی مذاکرات آتشبس
خبرگزاری آنا- عماد نجار: چند روزی است که تنور مذاکرات در لبنان داغ شده و بسیاری از رسانهها بر طبل برقراری آتشبس میکوبند غافل از اینکه این گفتوگوها بهصورت شابلونی کپی طرح مذاکرات غزه است و دستاندرکاران همان روش فریب رسانهای را در پیش گرفتهاند.
این مذاکراتی است که در آن نه کسی به نمایندگی از غزه حضور دارد و نه لبنان، بلکه میز گفتگو میان اسرائیل و حامیانش تقسیم شده است.
حتی این گفتوگوی فرمایشی هم مثل هر مذاکرات دیگری، گاه با پیشرفتهایی همراه است و گاهی هم با شکست روبرو میشود؛ ولی نتیجه پوشش رسانهای بسیار متفاوت است، زیرا اگر پیشرفتی در مذاکرات حاصل شود، حاکی از اقتدار واشنگتن و تلآویو است و در صورت به بنبست رسیدن مذاکرات، نشان از عدم هماهنگی و یا جنگطلبی نیروهای مقاومت!
{$sepehr_key_3573}
هنوز چند ماه از مذاکرات غزه نمیگذرد که دشمن صهیونیستی تلاش میکند با ابزار رسانه و مذاکره، حضور نیروها را در منطقههای نتزاریم و فیلادلفیا تثبیت کند و در مذاکرات لبنان نیز همان الگوی شابلونی در حال کپی شدن است.
شاید اغراق نباشد اگر بگوییم که پای ثابت اخلاق اشغالگران در مواجهه با طرف آسیبدیده، گرفتن تمام حقوحقوق اولیه و انسانی از آنها است و یکی از بندهای طرح پیشنهادی آتشبس با لبنانیها نیز شامل پیششرطی است مبنی بر اینکه در صورت نقض این توافقنامه، طرف متخاصم حق آزادی عمل در واکنش را برای خود محفوظ میدارد. (البته که به دلیل بیکفایتی مجامع بینالمللی تاکنون نیز جنایتکاران بدون هیچ محدودیتی در جنایات آزادی عمل داشتهاند) و (اینکه شرایط نقض چیست و چه کسی آن را تعیین میکند هم یک مسئله مهم است).
به همین دلایل، تاکنون در مورد آتشبس در غزه و لبنان هیچ پیشرفت واقعی صورت نگرفته و تنها در شایعات رسانهای شاهد انتشار اخبار کذب در مورد پیشرفت در مذاکرات آتشبس بودهایم. این اخبار مثبت بدون پشتوانه قطعاً هیچ نتیجه عملی برای طرفین در پی نخواهد داشت جز اعمال فشار از طریق افکار عمومی بر فرماندهان مقاومت.
{$sepehr_key_3572}
اما در مقابل، نیروهای مقاومت با چه رویکردی به «توطئه مذاکرات ساختگی آتشبس با حمایت رسانههای وابسته» روبرو میشوند؟
فرماندهان مقاومت چه در میدان و چه در ارکان فرماندهی ارشد و واحد نیروها، بدون توجه به فضاسازیها و شایعات، با هدف ایجاد فضای استیصال برای دشمن در یک شرایط نابسامان روحی، به جنگیدن ادامه میدهند تا هم بحران اقتصادی، هم تسلیحاتی، هم درگیریهای احزاب داخلی رژیم صهیونیستی را دامن بزنند. در این میان، مقاومت لبنان اقدام به تجهیز و تسلیح نیروها را نیز در دستور کار قرار داده تا در صورت به درازا کشیدن جنگ، برای یک بازه دوساله پشتوانه مناسبی وجود داشته باشد.
بهطور جامع اگر بخواهیم مسئله را بررسی کنیم، طرف متخاصم دنبال آن است که لبنان و غزه زیر آتش تن به شروط مذاکراتی بدهد که بهطور یکجانبه طراحی شده و این یعنی خرید زمان تا تغییر ریاست در کاخ سفید و اجرایی شدن طرح اعمال فشارهای حداکثری علیه ایران. مقاومت نیز با اقدامات متناسب شرایط را علیه رژیم صهیونیستی تنظیم کرده و بهنوعی نقشه خاورمیانه جدید را به زبالهدان تاریخ انداخته است.
رونمایی از جبهههای جدید در نقاط دور و نزدیک و انجام عملیاتهای نظامی با حجم گوناگون و در نقاط مختلف شرایط را برای صهیونیستها بسیار دشوار کرده است.
انتهای پیام/