صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۱ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳

کلانتری: سیره فاطمی همواره باید در زندگی جاری باشد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز واحد کرج گفت: همه باید در سایه مرام و لطف حضرت علی(ع) و فاطمه زهرا(س) باشیم و همواره با تأسی از اخلاق و منش آن بانوی گرامی زندگی کنیم.
کد خبر : 941228

به گزارش خبرنگار آنا، حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز واحد کرج در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اظهار کرد: امیدوارم که همه ما در سایه مرام و لطف حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا (س) باشیم و همواره با تأسی از اخلاق و منش آن بانوی گرامی زندگی کنیم.

وی اضافه کرد: روایتی از حضرت فاطمه زهرا (س) است که فرموده‌اند از دنیای شما سه چیز در نظر من دوست‌داشتنی است؛ ابتدا تلاوت کتاب خدا، قرآن کریم، دوم نگاه بر سیمای پیامبر گرامی اسلام و سوم انفاق در راه خداوند. خداوند همه این موارد را نصیب ما گرداند به‌طوری‌که بتوانیم در راهگذار زندگی در تحقق این هر سه مهم گام برداریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با اشاره به دستورالعمل ابلاغی سازمان مرکزی درباره روز دانشجو عنوان کرد: با توجه به در پیش بودن ۱۶ آذرماه و روز دانشجو مسئولان با تشکیل جلسه و برنامه‌ریزی دقیق تدابیری اتخاذ کنند که مراسم بزرگداشت این روز با برنامه‌های متنوع و پرمحتوا به نحو مطلوب برگزار شود.

کلانتری بیان کرد: استفاده از ظرفیت کلاس‌های درسی و استادان همیار فرهنگ برای تبیین عالمانه وقایع ۱۶ آذر، تبیین چرایی استکبارستیزی، تبیین وقایع غزه و دو جریان سازش و تسلیم در کرانه باختری، استفاده از حضور فعال و مشارکت مؤثر دانشجویان و به‌ویژه تشکل‌های دانشجویی در برگزاری برنامه‌های فاخر و غنی مرتبط با بزرگداشت روز دانشجو، برگزاری برنامه‌ها در قالب‌های کرسی‌های آزاداندیشی، میزگرد، مناظره و نشست‌های دانشجویی با حضور استادان و صاحب‌نظران به‌منظور ایجاد فضای گفتمانی با موضوعاتی نظیر ظلم‌ستیزی، آزادی‌خواهی و عدالت‌جویی در فضا‌های مسجد، نمازخانه و مزار شهدای گمنام و تجلیل و تکریم از نخبگان دانشجویی اعم از آموزشی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی با همکاری دفتر نهاد رهبری و حوزه آموزشی ازجمله اقدامات و برنامه‌های قابل اجرا و تأثیرگذار در برگزاری مراسم ۱۶ آذر است.

وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه کتاب، عکس، پوستر، اکران فیلم و آثار رسانه‌ای با موضوع ۱۶ آذر، دعوت از خانواده معظم شهدای ۸ سال دفاع مقدس انقلاب اسلامی و ایثارگران به‌ویژه مدافعان حرم و همچنین خانواده‌های شهدای فتنه اخیر، صدور بیانیه تحلیلی و عالمانه توسط تشکل‌های اسلامی و حضور اساتید و تشکل‌های اسلامی در نماز جمعه، مدارس و شبکه‌های استانی و انعکاس رسانه‌ای آن، برگزاری جلسات پاسخگویی به شبهات مطرح‌شده پیرامون مقاومت، اکران مجموعه آثار رسانه‌ای مرتبط با مقاومت و انتشار تصاویر رسانه‌ای خشونت‌بار پلیس آمریکا در کف دانشگاه‌های این کشور، برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی از رمان خار و میخک نوشته شهید یحیی سنوار و ایستگاه خیابان روزولت جهت تنویر افکار عمومی و تقویت روحیه استکبارستیزی از دیگر اقدامات و برنامه‌های قابل اجرا و تأثیرگذار در برگزاری مراسم ۱۶ آذر است.

این استاد تمام دانشگاه افزود: موضوع عفاف و حجاب و آراستگی شئون رفتاری در دانشگاه ازجمله موارد مهم و ضروری بوده که باید مدنظر قرار گیرد؛ البته با سبک و سیاق درست که با نهایت اثرپذیری همراه باشد.

کلانتری بیان کرد: پیگیری و تشویق دانشجویانی که دچار وقفه تحصیلی شده‌اند، بررسی امورات آموزشی دانشجویان و بررسی و تکمیل پرونده دانشجویان جدیدالورود، برگزاری کلاس‌های جبرانی، ایجاد فضای کلاسی مناسب و تهیه ملزومات و تجهیزات کمک آموزشی در شأن استاد و دانشجو، اعلام لیست رشته‌های مورد نیاز به شورای آموزشی و همچنین تکمیل هرم هیئت علمی، اعلام تعداد کارکنان در شرف بازنشستگی، ایجاد کارگروه آموزشی ویژه به‌منظور به‌روزرسانی سرفصل‌های دروس و نظارت بر دستیاران آموزشی و تشکیل گروه‌های پنج و یا ۱۰ نفره دستیاران آموزشی ذیل نظر اعضا هیئت علمی ازجمله موضوعاتی هستند که باید مسئولان حوزه‌ها و قسمت‌های مختلف دانشگاه توجهات لازم را در هر یک از زمینه‌های یادشده داشته باشند.

روایت حضرت رسول(ص) درباره حضرت فاطمه(س) خط قرمزی بین حق و باطل کشید

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز نیز گفت: در روایتی از حضرت رسول(ص) آمده که فاطمه پاره تن من است، محبت به فاطمه محبت به من بوده هرکس مرا دوست بدارد خدا را دوست داشته و اذیت فاطمه اذیت من است و هر کس مرا اذیت کند خدا را اذیت کرده است.

حجت‌الاسلام  امیر ابراهیم‌زاده افزود: با این روایت می‌توان خط قرمزی بین حق و باطل کشید و این‌گونه است که دوستداران حضرت زهرا (س) دوستداران خدا هستند و آنان که دشمنی و بغض اهل بیت حضرت زهرا (س) را در دل دارند نسبت به خدا هم بغض دارند و نمی‌شود کسی بگوید که من خدا را دوست دارم؛ اما بنده خالص خدا را دوست نداشته باشد.

وی مطرح کرد: هرکس دوستدار حضرت زهرا باشد دوستدار خداوند است و حضرت زهرا حورا انسیه بوده که هم جنبه ملکوتی دارد و هم جنبه انسانیت، خمیرمایه وجودی حضرت زهرا (س) از عالم بهشت در بطن حضرت خدیجه (س) شکل گرفته است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با اشاره به شخصیت عبادی و سیاسی آن بانوی بزرگ اسلام عنوان کرد: حضرت زهرا (س) تا آخرین لحظه دست از ولایت بر نداشت و نخستین شهیده راه خدا از ولایت است این بانوی بزرگ اسلام زمانی که نیاز بود در جامعه حاضر و به ایراد خطبه می‌پرداخت که خطبه معروف فدکیه حضرت زهرا (س) هم درس اعتقادی، سیاسی، معنوی، عبادی و هم توحیدی دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر