صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نخستین کنفرانس بین‌المللی کتابخانه‌ای دبی آغاز شد

کنفرانس بین‌المللی کتابخانه‌ای دبی با شعار "کتابخانه‌های ما: گذشته، حال، آینده" به میزبانی کتابخانه محمد بن راشد آغاز شد.
کد خبر : 941069

به گزارش خبرگزاری آنا، نخستین کنفرانس بین‌المللی کتابخانه‌ای دبی با شعار "کتابخانه‌های ما: گذشته، حال، آینده" به میزبانی کتابخانه محمد بن راشد آغاز شد.

این کنفرانس بین‌المللی از ۲۵ تا ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۳ با اهداف «نقش حیاتی کتابخانه‌ها در تسهیل تبادل دانش جهانی»؛ «ارتقاء موقعیت دبی به عنوان یک فانوس فرهنگی و مقصد مترقی برای متخصصان حوزه کتاب و کتابخانه»؛ «گرامیداشت کتابخانه‌ها به‌عنوان شاهکار‌های معماری، مراکز فرهنگی، و آرشیو گنجینه‌های میراثی و نسخه‌های خطی»؛ «درک تنوع کتابخانه‌ها و تمایز آنها»؛ «جذب متخصصان و کارشناسان بین‌المللی در زمینه‌های مختلف برای شکل دادن به آینده کتابخانه‌ها»؛ «اثرگذاری کتابخانه‌ها در به کارگیری فناوری‌های مدرن و پیشرفته مانند هوش مصنوعی و پایگاه‌های اطلاعاتی الکترونیکی»؛ و «مقابله با چالش‌هایی که تغییرات اجتماعی معاصر برای کتابخانه‌ها ایجاد می‌کند» در حال برگزاری است.

در این کنفرانس متخصصان و مدیرانی از کشور‌های مختلف شرکت می‌کنند و بیش از ۶۰ صاحب نظر از ۲۵ کشوربه سخنرانی خواهند پرداخت که شارون ممیس، دبیرکل ایفلا؛ عبدالرحمن العاصم، رئیس کمیسیون کتابخانه‌های وزارت فرهنگ عربستان سعودی؛ احمد زاید، مدیر کتابخانه اسکندریه مصر؛ اومیدا تشابائوا، مدیر کتابخانه ملی ازبکستان؛ و آلیشیا یو، مدیر کتابخانه ملی سنگاپور از جمله آنها هستند.

گفتنی است، محمد بن راشد آل مکتوم در فوریه ۲۰۱۶ همزمان با «سال خواندن دبی» ایده این کتابخانه، به عنوان بزرگترین پروژه فرهنگی دبی، را اعلام کرد. کتابخانه محمد بن راشد در خرداد ۱۴۰۱ با چشم‌انداز «تبدیل شدن به فانوس دانش، فرهنگ و خلاقیت» افتتاح شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر