صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۳ - ۲۳ آبان ۱۴۰۳
قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛

اشتغال انجمن‌های علمی تضمین شد

جعفرپور درباره انعقاد تفاهمنامه بین معاونت علمی و فرهنگی وزارت علوم با معاونت فناوری گفت: این تفاهنامه به منظور ورود انجمن‌های علمی به محیط فناورانه و به زیست‌بوم پارک‌های علم و فناوری منعقد شد تا ضمن داشتن دستاورد، زمینه اشغال برای دانشجویان را فراهم کنیم.
کد خبر : 940742

به گزارش خبرگزاری آنا، رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در آئین اختتامیه جشنواره بین‌المللی حرکت گت: هر دانشگاه، دانشکده و گروه علمی می‌تواند انجمن علمی داشته باشد.

قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه جشنواره بین‌المللی حرکت بزرگترین رویداد علمی دانشجویی دانشگا‌های کشور است، افزود: این جشنواره به منظور ارزیابی فعالیت‌های انجمن‌های علمی هر سال برگزار و در نهایت، انجمن‌ها، دانشگاه‌ها و فعالیت‌های برتر انتخاب و معرفی می‌شود، تاکنون ۱۷ دوره از این جشنواره برگزار شد که نشانگر دوام و قوام خوب آن است.

وی بیان کرد: در هفدهمین جشنواره به میزبانی دانشگاه گیلان بیش از سه هزار اثر از انجمن‌ها و اتحادیه‌های علمی دانشجویی کشور از بیش از ۱۰۰ دانشگاه کشور ارسال شد و مورد داوری و ارزیابی بیش از ۷۰ داور قرار گرفت.

قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه بیشترین اثر به ترتیب در گروه علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی، دامپزشکی، هنر و معماری، علوم ورزشی و تربیت بدنی ارائه شد افزود: انتخاب سکوی برتر (معرفی انجمن علمی برتر) از جمله ویژگی‌های هفدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت نسبت به دوره قبل است.

جعفرپور در ادامه با اشاره به انعقاد تفاهمنامه بین معاونت علمی و فرهنگی وزارت علوم با معاونت فناوری اظهار کرد: این تفاهنامه به این منظور منعقد شد تا انجمن‌های علمی به محیط فناورانه و به زیست‌بوم پارک‌های علم و فناوری ورود کنند و ضمن داشتن دستاورد، زمینه اشغال برای دانشجویان فراهم شود.

دانشگاه‌ها برای حل مشکلات گیلان راه حل‌های اثربخش ارائه دهند

استاندار گیلان نیز در این مراسم با اشاره به نقش مهم انجمن‌های علمی در دانشگاه‌ها گفت: استادان، نخبگان و انجمن‌های علمی دانشگاه‌ها برای حل مسائل و مشکلات موجود در جامعه راه حل ارائه دهند.

هادی حق‌شناس اظهار کرد: دانشگاه محل تولید دانش است؛ مهمتر اینکه علم و دانش باید تبدیل به محصول شود و مردم از آن بهره‌مند شوند؛ کشور‌های صنعتی محصول می‌فروشند، اما دانش به دست آوردن آن را ارائه نمی‌دهند که نشان از اهمیت علم است.

وی صنعت را حلقه مفقوده دانشگاه دانست و با اشاره به اهمیت ارتباط بین صنعت و دانشگاه اضافه کرد: علم و دانش باید به بخش کشاورزی، صنعت و خدمات راه پیدا کند در غیر این‌صورت هر سال نسبت به قبل سطح رفاه کاهش پیدا می‌کند.

نماینده عالی دولت در استان گیلان به بازدید خود از نمایشگاه آثار و دستاورد‌های علمی دانشجویان در جریان برگزاری هفدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت اشاره کرد و ادامه داد: دستاورد‌های دانشجویی باید برای حل مشکلات جامعه کاربرد داشته باشد، این نگاه اهمیت دارد.

وی با اشاره به ۲ مشکل ترافیک و آب در گیلان از دانشجویان انجمن‌های علمی دانشگاه گیلان خواست تا برای رفع این ۲ معضل راه حل اثربخش و کارآمد ارائه دهند.

هفدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت با شعار «حرکت در مسیر پیشرفت و نوآوری» که از یکشنبه گذشته با حضور ۴۰۰ دانشجو از ۱۱۰ دانشگاه دولتی سراسر کشور در دانشگاه گیلان گشایش پیدا کرده بود، به کار خود پایان داد.

جشنواره بین‌المللی حرکت ویژه آثار، فعالیت‌ها و دستاورد‌های انجمن‌ها و اتحادیه‌های علمی دانشجویی کشور است؛ این جشنواره با تاکید بر هم‌افزایی، تکثیر ایده‌های خلاق و ایجاد انگیره و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی و رویدادی برای رقابت و عرضه دستاورد‌های علمی برتر دانشجویان در قالب کار‌های علمی و دانشجویی است.

گفتنی است، در جریان برگزاری جشنواره بین‌المللی حرکت در دانشگاه گیلان؛ آثار، فعالیت‌ها و دستاورد‌های انجمن‌ها و اتحادیه‌های علمی دانشجویی کشور به نمایش گذاشته شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر