صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۴ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵
در دویست و پنجاه وسومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی مطرح شد

تاسیس 101 موسسه آموزشی و راه‌اندازی 281 رشته‌ در دانشگاه‌های علوم پزشکی

دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی در دویست‌و پنجاه‌و سومین نشست این شورا از تاسیس 101 موسسه آموزشی و راه‌اندازی 281 رشته‌ در سال گذشته خبر داد.
کد خبر : 94070

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دویست و پنجاه وسومین نشست شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی در 28 اردیبهشت 1395 برگزار شد.


دکتر احمد خالق‌نژاد، دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی در ابتدای نشست گزارش عملکرد این شورا را در سال 1394 ارائه کرد.


خالق‌نژاد گفت: « در سال 94، 6 جلسه شورای معین و 7 جلسه شورای گسترش برگزار شد. 101 موسسه آموزشی تاسیس و 281 رشته‌ مقطع در سطح کشور راه اندازی شد.»


دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی تصویب سند راهبردی گسترش جغرافیایی آموزش عالی سلامت، تدوین و تصویب اساسنامه مجتمع آموزش عالی سلامت، تصویب نهایی سند بازنگری شده معیارهای ارزشیابی و اعتباربخشی آموزشی و پژوهشی بیمارستان‌های آموزشی و تدوین و تصویب شیوه‌نامه پذیرش دانشجوی کاردانی خارج از کنکور را از دیگر فعالیت‌های این شورا خواند و به فعالیت‌های دیگر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اشاره کرد.


در ادامه جلسه درخواست‌های گسترش در حوزه علوم پزشکی کشور با حضور اعضای شورا مورد بررسی قرار گرفت.


در زمینه آموزشی و پژوهشی تاسیس 32 مرکز تحقیقات با موافقت اصولی، 16 مرکز تحقیقات با موافقت قطعی که قبلا موافقت اصولی داشتند، 1 پژوهشکده با موافقت قطعی و 3 مجتمع آموزش عالی سلامت با موافقت اصولی نیز تصویب شد.


از دیگر مباحث تصویب شده در این جلسه می‌توان به تاسیس و راه‌اندازی 2 رشته در مقطع فوق تخصص، 1 رشته در مقطع دکتری تخصصی، 15 رشته در مقطع پی اچ دی، 11رشته در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته، 7 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته - کارشناسی ناپیوسته و 1 رشته در مقطع کاردانی اشاره کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر