صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

توسعه هوش مصنوعی در گرو تامین زیرساخت‌های مخابراتی

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران گفت: مخابرات باید برای توسعه هوش مصنوعی زیرساخت‌های مخابراتی را فراهم کند و در اختیار بازیگران این عرصه قرار دهد که در این زمینه مشکلی نداریم و تلاش می‌کنیم نیاز‌ها و بستر‌های لازم را از طرق مختلف از جمله فیبر در اختیار مخاطبان قرار دهیم.
کد خبر : 940510

داوود زارعیان، معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون نمایشگاه تلکام سال جاری که با شعار «مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی» در دی ماه سال جاری برگزار می‌شود توضیح داد: این نمایشگاه از جمله قدیمی‌ترین نمایشگاه‌هایی است که از بعد انقلاب در قالب‌ها و شکل‌های مختلفی برگزار شده در ابتدا نمایشگاه بین المللی بود و بعد به نمایشگاه تخصصی تبدیل شد که مخابرات به عنوان بازیگر اصلی این نمایشگاه ایفای نقش کرده است. امسال با توجه به تحولاتی که در زمینه توسعه هوش مصنوعی رخ داده نمایشگاه تلکام شعار خود را بر همین مبنا انتخاب کرده است.

وی در ادامه افزود: خوشبختانه ما در زمینه استفاده از هوش مصنوعی در کشور توفیقاتی داشتیم، اما در بسیاری بخش‌ها در ابتدای راه هستیم و باید برنامه ریزی کنیم تا بتوانیم به نحو مطلوبتر از این فناوری استفاده کینم.

زارعیان تصریح کرد: توسعه اقتصاد دیجیتال از جمله اهدافی است که ما در شرکت مخابرات دنبال می‌کنیم و طبق پیش بینی که در برنامه هفتم توسعه شده باید ۱۰ درصد از درآمد سرانه کشور از اقتصاد دیجیتال تامین شود پس لازم است زیرساخت‌های اصلی را شرکت مخابرات ایران تامین کند.

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران خاطر نشان کرد: ما معتقدیم مخابرات دو نقش اصلی و اساسی را در این حوزه دارد بخش اول اینکه زیرساخت‌های توسعه اقتصاد دیجیتال و توسعه هوش مصنوعی را فراهم کند و در اختیار بازیگران این عرصه قرار دهد که در این زمینه مشکلی نداریم و تلاش می‌کنیم نیاز‌ها و بستر‌های لازم را از طرق مختلف از جمله فیبر در اختیار مخاطبان و شرکت‌هایی که علاقمند به زیرساخت این حوزه هستند قرار دهیم، و موضوع دوم کاربرد هوش مصنوعی در مخابرات است  که اقداماتی را در این زمینه شروع کردیم از جمله استفاده از هوش مصنوعی در  مراکز تماس و.. همچنین در حوزه اقتصاد دیجیتال مبتنی  بر هوش مصنوعی اقداماتی را انجام شده که امیدواریم بخش زیادی از آن در ایام نمایشگاه رونمایی کنیم.

به گزارش آنا، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال با هدف ارتقا دانش فناوری و تبادل اطلاعات، معرفی آخرین دستاوردها، توانمندی‌ها و پیشرفت‌های ایران در زمینه اطلاعات و ارتباطات، ارتقا سطح مبادلات تجاری ایران در جهت توسعه صادرات غیرنفتی این کشور، آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی ایران و جهان در زمینه اطلاعات و ارتباطات و تشویق و ترغیب تولیدكنندگان برای رقابت سالم و هدفمند در عرصه فناوری اطلاعات با شعار «مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی»  از سوم تا ششم دی ماه سال جاری در محل نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می‌شود. 

انتهای پیام/

ارسال نظر