صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۰ - ۲۲ آبان ۱۴۰۳

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: باید حمایت کردها و بقیه اقلیت‌های منطقه را جلب کنیم

وزیر امور خارجه رژیم صهونیستی در اظهاراتی عنوان کرد که این رژیم باید حمایت جوامع اقلیت در منطقه، از جمله کردها را جلب کند.
کد خبر : 940495

به گزارش خبرگزاری آنا، «گدعون ساعر» وزیر امور خارجه جدید رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید به کردها و دیگر اقلیت‌های منطقه که «متحدانی بی‌طرف» هستند، روی بیاورد و به آن‌ها نزدیک شود.

میدل ایست آی با انتشار این مطلب نوشت: «گدعون ساعر» که جایگزین «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ فعلی شده، گفت که اسرائیل باید برای جلب حمایت به سراغ کردها، دروزی‌ها و دیگر اقلیت‌ها در کشورهای همسایه برود.

او با گفتن این که «کردها ملت بزرگی هستند و یکی از بزرگ‌ترین ملت‌های بدون استقلال سیاسی‌اند»، کردها را «متحدان بی‌طرف» رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

ساعر افزود: (کردها) اقلیتی ملی در چهار کشورند که در دو مورد از آن‌ها حکومت خودمختار دارند؛ به طور غیررسمی در سوریه و به طور رسمی در عراق.

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی مدعی شد که کردها «قربانی سرکوب و تجاوز هستند» و اسرائیل باید روابط خود با آن‌ها را تقویت کند و این امر «جنبه‌های سیاسی و امنیتی دارد.»

ساعر افزود که به اقلیت‌های دروزی در لبنان و سوریه نیز باید نزدیک شد.

دروزی‌ها از اقلیت‌های قومی مذهبی اراضی اشغالی نیز هستند که مانند شهروندان فلسطینی، تبعیضاتی شامل حال آن‌ها نیز می‌شود.

اظهارات وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در حالی مطرح می‌شود که سیاست‌های اشغالگرانه آن در منطقه و تداوم جنایات جنگی این رژیم در غزه منجر به تنش‌ در روابط کشورهایی از منطقه، با تل‌آویو شده است که با آن روابط دیپلماتیک دارند.

در این میان، عربستان سعودی نیز که طبق گزارش‌ها، با میانجیگری آمریکا در آستانه عادی‌سازی روابط با این رژیم بود، شروطی را برای آن تعیین کرده که پذیرش آن برای کابینه راست افراطی رژیم صهیونیستی دور از ذهن به نظر می‌رسد، از جمله به رسمیت شناختن کشور فلسطین و آتش‌بس کامل در جنگ غزه و تبادل اسرا.

انتهای پیام/

ارسال نظر