صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تلاش هواوی برای رفع اتهامات در آمریکا

شرکت «هواوی تکنولوژی» از قاضی آمریکایی درخواست کرد بخش اعظم کیفرخواست فدرال را که این شرکت چینی را به تلاش برای سرقت اسرار فناوری از رقبای آمریکایی و گمراه کردن بانک‌ها درباره فعالیتش در ایران متهم کرده است، رد کند.
کد خبر : 940456

به گزارش خبرگزاری آنا،شرکت «هواوی تکنولوژی» از قاضی آمریکایی درخواست کرد بخش اعظم کیفرخواست فدرال را که این شرکت چینی را به تلاش برای سرقت اسرار فناوری از رقبای آمریکایی و گمراه کردن بانک‌ها درباره فعالیتش در ایران متهم کرده است، رد کند. 

هواوی جمعه شب، پرونده‌ای را در دادگاه فدرال در بروکلین تشکیل داد و اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر توطئه وجود ندارد و این اتهام را بخشی از «ابتکار چین» وزارت دادگستری آمریکا برای پیگرد قانونی افراد و شرکت‌های مرتبط با چین خواند.

این غول سازنده تجهیزات مخابراتی اعلام کرد چندین اتهام، مربوط به فعالیت‌های خارج از ایالات متحده است و اتهام کلاهبرداری بانکی مبتنی بر نظریه «حق کنترل» کلاهبرداری است که دادگاه عالی آمریکا، سال گذشته در یک پرونده غیرمرتبط، آن را رد کرد.

هواوی که حاضر نشده است این اتهامات را بپذیرد، می‌گوید: دولت، با هواوی به عنوان یک هدف دادستانی در جستجوی جرم، برخورد کرده است. جلسه دادگاه برای رسیدگی به این اتهامات، برای پنجم ژانویه سال ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده است. این شرکت که دفتر مرکزی آن در شنژن چین است، در بیش از ۱۷۰ کشور جهان فعالیت داشته و حدود ۲۰۷ هزار کارمند دارد.

این پرونده در سال ۲۰۱۸ آغاز شد و دستگیری منگ وانژو، مدیر مالی هواوی و دختر موسس هواوی را در کانادا به دنبال داشت. اتهامات علیه او در سال ۲۰۲۲ مختومه شد. سیاست «ابتکار چین» در سال ۲۰۱۸ در اولین دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ آمریکا آغاز شد و هدف آن، رسیدگی به مسئله سرقت مالکیت معنوی توسط پکن بود.

چهار سال بعد، دولت بایدن به این برنامه که منتقدان می‌گفتند که این برنامه، به نوعی نژادپرستی بوده و فضایی از ترس ایجاد کرده است که به تحقیقات علمی ضربه می‌زند، پایان داد.

بر اساس گزارش رویترز، دولت آمریکا از سال ۲۰۱۹، دسترسی هواوی به فناوری آمریکایی را به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی محدود کرده، اما هواوی همواره، ادعا‌ها مذکور را رد کرده است

انتهای پیام/

ارسال نظر