اهمیت معرفی ارقام جدید گیاهی در کشور
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، حسین جعفری دبیر هفتمین جشنواره ملی معرفی ارقام گیاهی ضمن تاکید بر اهمیت معرفی ارقام گیاهی گفت: معرفی ارقام جدید گیاهی برای مصرف کنندگان از نظر سلامت غذا و برای تولید کنندگان از نظر اقتصادی و برای مدیران از منظر مدیریت استراتژیک اهمیت دارد.
وی ادامه داد: در سال ۸۸ الی ۸۹ میانگین پروتئین گندم ها ۱۱.۳ بوده است که هن اکنون به ۱۲ درصد رسیده است. در رابطه با پروتئین گلوتن نان نیز از درصد ۴۸ در سال ۸۹ به ۷۳ درصد در سال جاری رسیده ایم . در بحث افزایش عمکرد گندم در دیمزارها از ۶۷۳ در دهه ۶۰ به بیش از ۱۱۱۵ تن در سال جاری رسیده ایم.
{$sepehr_key_3382}
جعفری تصریح کرد : معرفی ارقام جدید گیاهی موجب توسعه صنعت بذر و افزایش سود اوری این بخش شده و علاوه بر آن با کاهش مصرف سموم و آفت کش و حفاظت از خاک بسیار موثر است؛ به عنوان مثال میزان استفاده از قارچ کش ها ۲۰۰۰ تن کاهش یافته است.
به گزارش آنا؛ این رویداد مهم، فرصتی بینظیر برای آشنایی با جدیدترین دستاوردها در حوزه اصلاح ارقام گیاهی به جهت افزایش تولیدات بخش کشاورزی است.
انتهای پیام/