صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۱ - ۱۹ آبان ۱۴۰۳

اهتمام به «پیشگیری» در حوزه سلامت روان محور اصلی برنامه‌های سازمان امور دانشجویان است

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: راهبرد سازمان دانشجویان در حوزه سلامت روان در حزوه دانشجویی مبتنی بر «پیشگیری»، است، که نیازمند ایجاد ساختار مناسب، تأمین اعتبار لازم و وجود نیروی انسانی توانمند است.
کد خبر : 939809

به گزارش خبرگزاری آنا، ابراهیم نعیمی در نشست با مدیران و کارشناسان مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه ایلام و اعضای کانون همیارن سلامت، با اشاره به برنامه‌های متنوع وزارت علوم برای ارتقای سطح سلامت جسم و روان دانشجویان، گفت: با تمهیدات انجام شده، راهبرد سازمان دانشجویان در حوزه سلامت روان دانشجویی، بر «پیشگیری»، قرار گرفت، تا انجام فعالیت‌ها و برنامه‌های مختلف، مانع آسیب روحی به دانشجو شود.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان افزود: لازمه تحقق این هدف، ایجاد ساختار مناسب، تأمین اعتبار و وجود نیروی انسانی توانمند است.

وی یادآور شد: باید با دقت کامل در جریان غربالگی جسمی و روحی دانشجویان در آغاز سال تحصیلی، تمامی مشکلات مطرح آنان دسته بندی شود، تا با آموزش مهارت‌های مهم، همچون: «سبک زندگی سالم، «کنترل خشم»، «سازگاری»، «خود مراقبتی»، «ارتباط مؤثر» و ...، با اهتمام به موضوع «پیشگیری»، زمینه حل مشکلات دانشجویان عزیز فراهم گردد و از هرگونه ایجاد مشکل حاد برای آنان جلوگیری شود.

نعیمی با اشاره به اهمیت شورای سلامت و سبک زندگی دانشگاه‌ها، بیان داشت: این شورا که به ریاست رئیس دانشگاه تشکیل می‌شود، می‌تواند در زمینه ارتقای سطح بهداشت روانی دانشجویان، پیشگیری از بروز و شیوع آسیب‌های روانی و افزایش شناخت و آگاهی جامعه دانشگاهی، سازماندهی برنامه‌ها، تأمین امکانات و اعتبارارات لازم و تعامل مؤثر با دیگر حوزه‌ها جهت تسریع در اهداف مراکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی، نقش محوری داشته باشد.

وی با اشاره به فعالیت مطلوب کانون همیاران سلامت دانشگاه ایلام، اظهار داشت: اعضای این کانون در سطح دانشگاه‌ها، می‌توانند نقش محوری در اجرای برنامه‌های مراکز مشاوره، آموزش دانشجویان و اجرای برنامه‌های حوزه سلامت داشته باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر