تلاش برای رفع چالشهای مرتبط با فضای کسب و کار و وضع مقررات تسهیلگر
به گزارش خبرنگار آنا، علی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر در دومین همایش ملی «حقوق خصوصی نوین با محور کسب و کار و اقتصاد دیجیتال» به بیان اهداف این همایش پرداخت و گفت: براساس فرمایش مقام معظم رهبری، رسالت دانشگاه علاوه بر تربیت عالم و تولید علم، جهتدهی صحیح به علم و عالم بوده، بر همین اساس دانشگاه آزاد اسلامی خمینیشهر با برگزاری همایشهای تخصصی، راهاندازی مجلات تخصصی، راهاندازی دانشکدههای موضوعی و کارآمدسازی دورههای تحصیلی، اقدامات خوبی در جهتدهی صحیح به علم و تربیت عالم انجام داده است.
وی با اشاره به برگزاری پنج همایش در سال گذشته و برنامهریزی برای برگزاری ۶ همایش در سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی خمینیشهر افزود: یکی از موارد برای جهتدهی صحیح به علم و تربیت عالم، برگزاری چنین همایشهایی است، بهطوری که برگزاری همایشهای موضوعی موجب میشود که سمت و سوی تحقیقات و فکر محقق به سمت خاص و درست جهتدهی شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر متذکر شد: هدف از همایش ملی «حقوق خصوصی نوین با محور کسب و کار و اقتصاد دیجیتال» این است که محققین رشته حقوق به حوزه کسب و کار و اقتصاد دیجیتال فکر کنند و این جهتدهی صحیح موجب میشود موانع و چالشهای مرتبط با فضای کسب و کار با وضع مقررات شفاف و تسهیلگر برطرف شود.
حیدری متذکر شد: یکی دیگر از موارد جهتدهی صحیح به علم و تربیت عالم، توسعه کمّی و کیفی مجلات علمی است، از این رو با پیگیریهای مستمر مجله تخصصی حقوق با عنوان حقوق کسب و کار و سرمایهگذاری به تصویب رسید و این مجله موجب میشود دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی رشته حقوق بیشتر روی این موضوع فکر و چالشهای این حوزه را بررسی و برطرف کنند.
وی از راهاندازی دانشکدههای موضوعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر خبر داد و عنوان کرد: دانشکده موضوعی با محور جامعه و رسانه و تأکید بر خانواده سالم در دانشگاه آزاد خمینیشهر راهاندازی شد و رشتههای مرتبط با علوم انسانی و هنر زیرمجموعه این دانشکده خواهند شد و مقرر شده دانشجویان این رشتهها به بحث خانواده سالم فکر کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر، کارآمدسازی دورههای تحصیلی را از دیگر موارد جهتدهی صحیح به علم و عالم دانست و ادامه داد: آموزش و پژوهش متناسب با نیاز جامعه و چالشهای مرتبط با جامعه میتواند گرهگشای مشکلات باشد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر هم اظهار کرد: تعداد ۹۹ مقاله از دانشگاههای سراسری و آزاد سراسر کشور به دبیرخانه همایش ارسال شد و از این بین ۷۴ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.
مهدی نصری به محورهای همایش ملی «حقوق خصوصی نوین با محور کسب و کار و اقتصاد دیجیتال»اشاره کرد و گفت: این همایش در ۱۳ محور شامل حقوق مالیاتی و کسبوکار، حقوق مصرف و کسبوکار، حقوق ارتباطات و کسبوکار، هوش مصنوعی و کسبوکار، جرائم سایبری علیه کسبوکار، مقررات بینالمللی کسبوکار، خصوصیسازی و مقرراتزدایی، اعتبار اسناد الکترونیکی در دعاوی تجاری، مسئولیتهای حقوقی کسبوکارهای مجازی، خلاهای تقنینی در راهاندازی و رواج کسب و کار، مسائل حقوق کسبوکار از منظر تحلیل اقتصادی حقوق، شیوههای جایگزین حل و فصل اختلاف در توسعه کسب و کار و حمایتهای حقوقی از سکوها و کسبوکارهای اقتصاد دیجیتال برگزار شد.
انتهای پیام/