آقامیری: نظام هویت افراد و انتصاب آن در فضای مجازی باید تعریف شود
به گزارش خبرگزاری آنا، سید محمدامین آقامیری روز چهارشنبه در اختتامیه نخستین رویداد ملی حقوق فضای مجازی که در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، افزود: کسبوکارها در دنیای فیزیکی در یک حوزه اختصاصی و با کسب مجوز فعالیت میکنند اما در فضای مجازی، کسبوکارها به عنوان سکوها و پلتفرمها در چند حوزه کار میکنند.
وی ادامه داد: فشار برای انطباق دو حوزه فضای مجازی و سنتی مؤثر نیست، چراکه این امر سبب کند شدن کسبوکارها یا کند شدن تیغ تیز حکمرانی میشود.
دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی بیان کرد: بنابراین راهکار مؤثر این است که همانگونه که در جامعه و فضای سنتی نظامات آن مشخص شده بایستی شرایط فضای مجازی منطبق با قانون اساسی و اهداف پیشبردی نظام انقلاب اسلامی تبیین شود.
وی اظهار کرد: فضای مجازی ظرفیتها و فرصتهای بسیاری ایجاد کرده که یکی از مزایای آن عدم محدودیت زمانی و مکانی و دسترسی آسان به اطلاعات، دادهها و خدمات است و از طرفی به محض اینکه این فضا ناکارآمد شود به راحتی مهاجرت از یک زیستبوم به زیستبوم دیگر صورت میگیرد.
آقامیری گفت: بنابراین افرادی که میتوانند اهداف را در این حوزه نظاممند مدیریت کنند و میتوانند مقصد نهایی زیستبوم سایر افراد باشند، شاهد شکوفایی در این حوزه خواهند بود وگرنه با چالش مواجه خواهند شد.
وی با بیان اینکه کسبوکارها و خدمات ما در فضای مجازی باید اصلاح و منطبق شوند، افزود: نظامات باید اصلاح و بازبینی شود و اصرار به قالبهای قدیمی نداشته باشیم، اقداماتی در این راستا صورت گرفته، اما همچنان خلأهایی وجود دارد.
دبیر شورای عالی مجازی تأکید کرد: در موضوع حکمرانی در فضای مجازی اگر به داده در فضای مجازی نگاه کنیم با انبوهی از دادهها مواجه هستیم که باید همه دادههای ملی و دادههای کسب کارها و دادههای مردم تبادل و مدیریت شوند.
وی ادامه داد: همچنین در این خصوص شناخت جدید موضوع و سرفصلها از جمله حریم خصوصی، پایگاه دادهها، امنیت سایبری و غیره ضروری است.
آقامیری بیان کرد: نظام هویت در فضای سنتی راحت است و وقتی فرد فوت میکند هویت او گرفته میشود، این نظام هویت و انتصاب آن در فضای مجازی باید تعریف شود.
انتهای پیام/