صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۴ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳
استاد علوم سیاسی:

آمریکا در خاورمیانه تکیه‌گاهی ندارد/ ایران؛ صدای مظلومان دنیا

عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: اگر نگاهی به الگوی انقلاب اسلامی داشته باشیم می‌بینیم که آمریکا در خاورمیانه تکیه‌گاه خوبی ندارد.
کد خبر : 939488

به گزارش خبرنگار آنا، همایش علمی و روشنگری با محور بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی با حضور علی کریمی رئیس این دانشگاه، استادان، کارکنان، دانشجویان و جمعی از مسئولان و سخنرانی علی باقری دولت‌آبادی عضو هیئت علمی و استاد تمام رشته علوم سیاسی دانشگاه یاسوج همزمان با ایام ۱۳ آبان در واحد ممسنی برگزار شد.

استادتمام رشته علوم سیاسی دانشگاه یاسوج در این همایش گفت: نام این خطه، شهرستان و این دانشگاه را بار‌ها شنیده بودم و دوست داشتم از نزدیک با استادان، نخبگان و دانشجویان این واحد ارتباط داشته باشم؛ چراکه نخبگان بسیاری از این دانشگاه در رده‌های بالای مملکتی به میهن اسلامی خدمت می‌کنند.

{$sepehr_key_3225}

باقری دولت‌آبادی درباره جایگاه انقلاب اسلامی در جهان گفت: انقلاب اسلامی به آسانی به پیروزی نرسیده و به راحتی به‌دست نیامده، بلکه در یک شرایط دوقطبی و وجود دو بلوک شرق و غرب به رهبری آمریکا و شوروی، انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و زمانی به پیروزی رسید که دوسال قبل‌تر پیش‌بینی رئیس جمهور آمریکا بر این باور بود که ایران جزیره ثبات است، یعنی کنگره آمریکا در خاورمیانه واقع باشد و طرح‌ها و برنامه‌های آمریکا برای منطقه از طریق ایران اجرایی شود.

وی متذکر شد: اگر نگاهی به الگوی انقلاب اسلامی داشته باشیم می‌بینیم که آمریکا در خاورمیانه تکیه‌گاه خوبی ندارد و کشوری که تمام و کمال با او در زمینه ایده‌ها و سیاست‌ها همراه باشد در منطقه وجود ندارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه مطرح کرد: انقلاب اسلامی در کالبد جامعه بین‌المللی روح تازه‌ای پیدا کرده و برای کسانی که می‌خواستند در کشور خود انقلاب‌هایی داشته باشند به یک الگو تبدیل شد؛ چراکه در الگوی انقلاب اسلامی موضوع معنویت و مذهب ریشه اصلی دارد و همه دنبال این موضوع بودند که ببینند در مذهب اسلام چه چیزی وجود دارد که منجر به این انقلاب با این عظمت شده است.

باقری دولت‌آبادی اضافه کرد: آنها هنوز با مفاهیم ایثار، شهادت و جهاد به خوبی آشنا نبودند، به همین ‌دلیل در دانشگاه‌های غرب رشته‌های درسی برای مطالعات سیاسی به‌وجود آمد تا منجر به آشنایی با اسلام شود و دنیا با آرمان‌ها و ایده‌های اسلام بیشتر آشنایی پیدا کند.

وی درباره وقوع جنگ همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: وقتی جنگ را بر ما تحمیل کردند در حیرت و شگفتی بودند که چگونه ایران با دست خالی در حالی که ۸۷ کشور از صدام حمایت می‌کرد و ایران در تحریم کامل بود، موفق به پیروزی در جنگ شد، انگیزه و روحیه این مردم کجاست؟ آنها از ایمان، اتحاد و همدلی ملت ایران بی‌خبر بودند و همین اتحاد و ایمان عامل اصلی پیروزی انقلاب اسلامی شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه عنوان کرد: نگاه دنیا هنوز به ایران است که ببینند چه سرنوشتی برای ایران رفم خواهد خورد و انتظار آنها این بود که ایران با جنگ، تحریم و تجزیه‌طلبی شکست بخورد، اما اتفاقی نیفتاد.

وی گفت: گفتمانی که محور فعالیت جمهوری اسلامی در دنیا بود برای دنیا خریدار داشت و آن پرچمی بود که بر زمین افتاد، اما به نام پرچم عدالتخواهی در جهان جان گرفت و آوازه‌اش بلند شد و اعلام کردیم که صدای مظلومان دنیا هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر