صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۳ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳

دستگاه هوشمند «کنترلر آسانسور» تولید شد؛ فعالیت از راه دور و غیرفعال‌سازی برای ورود غریبه

یک واحد فناور موفق به تولید دستگاه هوشمند و مدرن با نام «کنترلر آسانسور» شده که برای افزایش امنیت ساختمان‌های اداری و مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرد و قابلیت تنظیم از راه دور با گوشی تلفن همراه را دارد و اینگونه از ورود افراد غریبه به ساختمان جلوگیری می‌شود.
کد خبر : 939189

خبرگزاری آنا؛ جواد رُست دانشجوی ترم سوم کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد است که از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را با هسته فناور پیروز (مستقر در مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد) با مدیریت مجید خسروی طناک آغاز کرد و در جشنواره‌های گوناگون پژوهشی ازجمله بیست یکمین دوره نمایشگاه ایپاس۲۰۲۴ (تجهیزات پلیسی و امنیتی) با همراهی دفتر تحقیقات کاربردی نیرو انتظامی خراسان شمالی حضور یافته است.

این فناور موفق به ساخت دستگاه هوشمند و مدرن «کنترلر آسانسور» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد شده است، این دستگاه قادر است شماره همراه افراد را ذخیره‌سازی و از ورود افراد غریبه به داخل آسانسور جلوگیری کند.

{$sepehr_key_3183}

این مخترع و فناور در گفت‌وگو با خبرنگار آنا با اشاره به ساخت دستگاه هوشمند و مدرن «کنترلر آسانسور» اظهار کرد: دستگاه هوشمند و مدرن کنترلر آسانسور یکی از برترین تجهیزات برای افزایش امنیت ساختمان‌های اداری و مسکونی است که با کمک روش هوشمند کردن آسانسور، می‌توان ورود و خروج افراد در مجتمع را با دقت بالا مدیریت کرد.

رُست اضافه کرد: توجه به جزئیات و نیاز‌های کاربران در دستگاه هوشمند و مدرن «کنترلر آسانسور» مورد توجه قرار گرفته، درحقیقت از طریق این دستگاه تعیین دسترسی افراد خاصی در بازه زمانی مشخصی از آسانسور امکانپذیر خواهد بود که این دسترسی با استفاده از تلفن همراه ممکن می‌شود.

دستگاه هوشمند «کنترلر آسانسور» چه مزایایی دارد؟

وی متذکر شد: در مواقعی به صلاحدید مدیر ساختمان از استفاده آسانسور توسط برخی افراد ممانعت به عمل می‌آید، به‌عنوان مثال در صورت عدم پرداخت شارژ ساختمان مسکونی، مدیر قادر به عدم ارائه این دسترسی از طریق اپلیکیشنی که طراحی و بر روی تلفن همراه وی نصب شده، خواهد بود.

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد تبیین کرد: قفل کردن کنترل تردد آسانسور درصورت نیاز، از کار انداختن آسانسور با کمک دستگاه «کنترلر آسانسور»، امکان استفاده از آسانسور برای تمامی ساکنان و افراد موردنظر، غیرفعال کردن دسترسی گروهی از افراد یا یک واحد از ساختمان یا آزاد کردن دستگاه، امکان تنظیم غیرفعال کردن دسترسی هر فرد خاص و تعریف زمان مجاز استفاده از آسانسور و امکان درخواست آسانسور پیش از رسیدن به آن از طریق تلفن همراه از ویژگی‌های بارز این دستگاه است.

این مخترع و فناور افزود: ساختار آسانسور هوشمند مبتنی بر آخرین فناوری‌های روز دنیا است که این سیستم دارای نرم‌افزار ویندوز و اندروید بوده و امکانات کاملی برای هوشمند کردن آسانسور ارائه می‌دهد.

رُست درباره عملکرد هوشمندسازی «کنترلر آسانسور» عنوان کرد: با وارد کردن شماره همراه خود در دستگاه «کنترلر آسانسور» برای تمامی افراد مجتمع مسکونی، آسانسور برای آن افراد شخصی‌سازی و از ورود افراد غریبه جلوگیری می‌شود و کنترل‌های لازم برای بالا بردن امنیت ساختمان انجام خواهد شد و در مجتمع‌های تک‌واحدی نیز طبقه برای فرد شخصی‌سازی می‌شود.

وی تأکید افزود: قیمت دستگاه «کنترلر آسانسور» نسبت به نمونه‌های خارجی آن مقرون به‌صرفه و از نظر ابعاد نیز کوچک‌تر و سبک‌تر است.

این مخترع و فناور توضیح داد: حمایت مالی و بازاریابی دانشجویان یکی از عمده‌ترین مشکلاتی هستنند که فرد با آن درگیر است، بنابراین با حمایت از واحد فناور می‌توان محصول را به تولید صنعتی و انبوه رساند و دستگاه را در اختیار تمامی مجتمع‌های مسکونی و اداری برای استفاده و امنیت بیشتر قرار داد.

وی درباره اینکه برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در تمامی واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی چه پیشنهادی ارائه می‌دهید؟ چنین پاسخ داد: برگزاری نمایشگاه‌های داخلی برای دیده شدن محصولات هسته‌های فناور، دانشجویان نخبه و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مهارتی برای هسته‌ها و دانشجویان مستعد و پرتلاش می‌تواند در مسیر پیشرفت جوانان بسیار مؤثر باشد.

تشریح نواقص و کمبود‌ها در راه تجاری‌سازی محصولات فناور

این مخترع و فناور در بخش دیگری از گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا گفت: با دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان خراسان‌شمالی مشغول فعالیت هستم و با همکاری معاونت علوم، تحقیقات و فناوری و فرماندهی انتظامی کشور در نمایشگاه بین‌المللی Ipas ۲۰۲۴ (لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی) در مصلای تهران حضور یافتیم.

رُست درباره اینکه از چه زمانی فعالیت خود را آغاز کردید و تاکنون چه موفقیت‌هایی در مسیر طی شده حاصل شده و چه دستاورد‌هایی داشته‌اید؟ عنوان کرد: از اردیبهشت‌ سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را با هسته فناور پیروز (مستقر در مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد) با مدیریت مجید خسروی طناک آغاز کردم و همانطور که گفتم زمینه فعالیت من هم کنترلر آسانسور، ابزاری برای نظارت تردد افراد یک ساختمان از طریق گوشی همراه و از راه دور، اثرانگشت، نرم‌افزار و …است.

وی در پاسخ به سؤال دیگر که محصول فناور شما چه نیازی از نیاز‌های مردم و کشور را برطرف می‌کند؟ گفت: تأمین امنیت تمامی ساختمان‌ها و ورودی‌های منتهی به آسانسور که نیاز به کنترل تردد و نظارت دارند، از مزایای این محصول فناور به حساب می‌آید.

این مخترع و فناور نواقص و کمبود‌ها در راه تجاری‌سازی محصولات فناور را هم اینگونه برشمرد: عدم حمایت برخی از ارگان‌ها از هسته‌های فناور و عدم استفاده از محصولات جوانان ایرانی که بسیار مستعد و پرتلاش هستند، ازجمله این مشکلات است.

رُست تشریح کرد: نمایشگاه‌های داخلی برای دیده شدن محصولات هسته‌های فناور، دانشجویان نخبه و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مهارتی برای هسته‌ها و دانشجویان مستعد و پرتلاش باید ادامه یابد، امیدوارم دانشگاه آزاد اسلامی که همواره در مسیر پیشرفت پشت جوانان است، بار دیگر از ما حمایت کند.

گفت‌وگو: لادن لنگری

انتهای پیام/

ارسال نظر