صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در همایش «آرمان شهر» مطرح شد؛

قیمت هر مخزن زباله چقدر است؟/ صرفه‌جویی روزانه چهار میلیارد تومان با احیای یک عادت شهروندی

عضو شورای شهر تهران از ضرورت مراقبت از مخازن جمع آوری زباله و اصلاح فرهنگ جمع آوری زباله های شهری گفت.
کد خبر : 939142

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، احمد علوی درهمایش «آرمان شهر» که با حضور مدیران آموزش‌های شهروندی مناطق ۲۲ گانه برگزار شد با اشاره به لزوم آموزش به شهروندان گفت: می‌توان با آموزش‌های به موقع و پی در پی به شهروندان نه تنها بسیاری از مشکلات را حل و فصل کرد بلکه در درآمد‌ها نیز صرفه‌جویی شود به گونه‌ای که اگر مردم بدانند زباله‌های خود را صرفا در  ساعت ۲۱ تا ۲۳ خارج منزل بگذارند، روزانه چهار میلیارد تومان به درآمد شهر، محیط زیست و ترافیک و قطعا به مدیریت شهری کمک می‌کنند.

ضرورت مراقبت از مخازن زباله

وی با بیان اینکه اگر شهروندان بدانند۵۰ هزار سطل زباله در شهر داریم و  قیمت هر مخزن ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان است قطعا در نگهداری مخازن به ما کمک می‌کنند، گفت: باید به شهروندان آموزش دهیم که درآمد اکثر تکدی گران از کمک‌کنندگان بیشتر است، اما نتوانستیم به مردم آموزش دهیم که این افراد نیازمند نیستند بلکه متکدی‌اند و وظیفه ما است که جامعه را نسبت به این موضوعات حساس کنیم.

علوی با تاکید بر اینکه مسئولیت آموزش به شهروندان همیشه به گردن ماست گفت: سوال من این است که شهروندان چقدر به فرهنگ‌آپارتمان نشینی اشراف دارند؟ چرا این حجم پرونده در قوه قضاییه در مورد فرهنگ آپارتمان نشینی شکل گرفته است؟ آیا می‌دانستید که یکی از درخواست‌های مردمی در دیدار‌های محلی از ما این است که به سازندگان بگویم که دیوار‌ها را محکمتر و قطورتر بسازند تا صدا از آن رد نشود؟.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه در این دوره اخیر مدیریت شهری دبیرخانه آموزش شهروندی متمرکز در شهرداری تهران شکل گرفت تا در سایه این دبیرخانه بسیاری از مشکلات در حوزه آموزش رفع شود گفت: شهروندان به حقوق خود اشراف ندارند و باید با توسعه آموزش‌ها به شهروندان آنها را نسبت به حقوق‌شان در شهر آگاه کنیم.

معاون شهردار تهران نیز در این برنامه با بیان اینکه تلاش‌های گسترده در حوزه آموزش شهروندی در این دوره مدیریت شهری رخ داده است که  مهمترین آن ایجاد دبیرخانه آموزش‌های شهروندی در شهرداری تهران بوده است گفت: خوشبختانه تصمیمات خوبی در مورد دبیرخانه آموزش‌های شهروندی شکل گرفت و از آنجایی که عمده ماموریت‌های معاونت اجتماعی، فرامعاونتی است، می‌تواند در حوزه آموزش شهروندی در موضوعات مختلف نقش اساسی داشته باشد که همکاری با دیگر معاونت‌ها نظیر حوزه ترافیک و پسماند از آن جمله است این در حالیست که حوزه پسماند و تفکیک زباله، آموزش‌ها در مجموعه سازمان پسماند انجام می‌شود.

محمدامین توکلی‌زاده با بیان اینکه به تازگی، دبیرخانه آموزش‌های شهروندی در اداره کل آموزش‌های شهروندی معاونت فرهنگی اجتماعی تأسیس شده و مدیر اداره کل آموزش‌های شهروندی و همکارانشان آن را فعال کرده‌اند؛ گفت: یکی از برنامه‌های مهم در حوزه آموزش شهروندی گسترش طرح "شهردار مدرسه" است که اکنون انتخابات آن در حال برگزاری است. دانش‌آموزان حدود ۵۰۰ شهردار مدرسه در حال آزمون مدیریت هستند تا در حوزه دموکراسی آموزش ببینند. این انتخابات فرصتی برای آماده‌سازی نسل آینده جهت پذیرش مسئولیت‌های اجتماعی است؛ همچنین مشق دموکراسی در میان دانش‌آموزان شکل می‌گیرد.

توکلی‌زاده با بیان اینکه کانون‌های نوجوانی نیز در بسیاری از مناطق به خوبی فعال هستند و در رویدادهای ملی و منطقه‌ای مشارکت دارند، گفت: سال گذشته، بخش کاریکاتور جشنواره آرمان برگزار شد که آثار ارزشمندی در سطح بین‌المللی به رقابت گذاشته شد و این آثار در یک کتاب و نمایشگاه به نمایش درآمد.

وی با بیان اینکه کانون‌های نوجوانان نیز به عنوان یکی از اقدامات خوب اداره کل آموزش شهروندی مورد توجه قرار گرفته است  گفت: این فعالیت‌ها نشان‌دهنده موفقیت‌های آموزش‌های شهروندی در سه سال گذشته است. نشست‌های شهر آرمانی به هم‌اندیشی در مورد آینده این مسیر کمک می‌کند و به همکاری با آموزش و پرورش تأکید دارد.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه تهران در حوزه آموزش، به خصوص در زمینه‌های ترافیک، آلودگی هوا و پسماند، اولویت‌های جدی دارد، در مورد چرایی عدم نمود آموزش‌ها در تهران گفت: یک فرهنگ در مردم مثل گذاشتن زباله‌ها در ساعت ۲۱ نهادینه شده بود اما سال‌ها رها شد و اخیراً، اقدامات فرهنگی و آموزشی برای کاهش مشکلات ترافیکی و پسماند آغاز شده است. نرم‌افزار "نوماند" به کمک آمده و برنامه‌های فرهنگی متعددی نیز اجرا شده است. تلاش‌های مستمر در این زمینه آغاز شده که نتایج آن در افزایش جمع‌آوری زباله‌های تفکیک شده مشاهده می‌شود.

وی افزود: البته همه چیز مربوط به آموزش نمی‌شود مثلا عده‌ای اجازه نمی‌دهند اتوبوس‌های ما وارد شود لذا در حوزه ترافیک و آلودگی هوا معطل هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر