صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۲ - ۱۲ آبان ۱۴۰۳

رسانه؛ ابزار کارآمد انتقال مفاهیم فرهنگی در جامعه اسلامی

مشاور قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: امروز رسانه می‌تواند یک ابزار بسیار کارآمد برای انتقال مفاهیم و مباحث فرهنگی در جامعه اسلامی باشد.
کد خبر : 938797

به گزارش خبرنگار آنا، نشست شورای فرهنگی سمای استان بوشهر با موضوع «مهدویت» برای هرچه بهتر برگزار شدن جشنواره «مهدویت و امامت» با حضور مسیب داوری مشاور قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، غدیر خواجه‌پور عضور هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سمای استان بوشهر و اعضای شورای فرهنگی برگزار شد.

مشاور عالی قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر موضوع مهدویت و جایگاه آن در جامعه اسلامی اظهار کرد: دکتر طهرانچی بر موضوع مهدویت تأکید بسیاری دارد و در حال حاضر تمامی بخش‌های مختلف سازمان مرکزی در این امر مهم پای کار هستند و تقسیم کار صورت گرفته، به نحوی که بخشی از امور به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بخش پژوهش، بخش آموزش و سایر قسمت‌ها محول شده است.

داوری عنوان کرد: برگزاری جشنواره امامت و مهدویت دستاورد‌های بسیار مهمی دارد و یکی از موضوعاتی که جزء اصول دین ما نیز بوده، موضوع امامت و جانشینی پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم و در امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف است.

وی افزود: از دستاورد ویژه جشنواره «امامت و مهدویت» شناسایی مردم نسبت به امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف و در نهایت انس و الفت نسبت به امام غایب منتظر و تقویت معنویت در جامعه‌ای است که در آن زندگی می‌کنیم.

دبیر کارگروه تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد با بیان اینکه معلمی شغل انبیاء است، به جایگاه باارزش معلمان و مربیان پرورشی اشاره کرد و افزود: از نظر روانشناسی دانش‌آموزان و فرزندان ما بیش از والدین شبیه به معلمان و مربیان خود هستند و آنها را الگو قرار می‌دهند.

داوری، اطلاع‌رسانی را امری مهم در برگزاری این جشنواره دانست و تأکید کرد: امروز رسانه می‌تواند یک ابزار بسیار کارآمد برای انتقال مفاهیم و مباحث فرهنگی در جامعه اسلامی باشد.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری پیرامون رسانه به اهمیت این موضوع در زمینه مهدویت اشاره کرد و افزود: رسانه بیشترین تأثیرگذاری را روی فرزندان ما دارد.

داوری با اشاره به موضوع «پروموشن و تبلیغات علنی و پروپاگاندا» و «نقش جنگ نرم در تربیت فرزندان»، هنر قدسی، روش قرآنی در رسانه فراگیر، راه‌های مقابله با مهدویت‌ستیزی رسانه‌ای، مسئولیت رسانه مهدوی و راه‌های جذب دانش‌آموزان و علاقه‌مند کردن آنان به مهدویت را مطرح کرد.

معاون امور مدارس سمای استان بوشهر هم اظهار کرد: مقرر شده امسال جشنواره «امامت و مهدویت» را به صورت استانی برگزار کنیم، در این راستا جلسات متعددی را با مراکز و دستگاه‌های مربوطه برگزار کردیم.

فخرالسادات هاشمی بر لزوم تلاش مضاعف مربیان پرورشی در برگزاری جشنواره «امامت و مهدویت» تأکید کرد و افزود: باید تا بتوانیم با مشارکت همدیگر در هرچه پربار‌تر کردن این جشنواره کوشا باشیم.

به گزارش آنا، چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به میزبانی ۶۲ واحد استانی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برگزار می‌شود، علاقه‌مندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی emamat.iau.ir/fa مراجعه کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر