صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۶ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳
رئیس دانشگاه امیرکبیر خطاب به دانشجویان؛

رهایی: مهارت‌های خود را خارج از کشور نبرید، صنعت منتظر شماست

رئیس دانشگاه امیرکبیر خطاب به دانشجویان گفت: هر کدام از شما در داخل دانشگاه صندلی دارید و پس از دانش آموختگی نباید آن را به کشور‌های دیگر انتقال دهید، بلکه باید از توانایی و استعداد هرکدام از شما در صنعت استفاده شود.
کد خبر : 938499


به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، طرح ملی ترویج کارآفرینی صبح امروز (پنج‌شنبه، دهم آبان ۱۴۰۳) با حضور علیرضا رهایی رئیس دانشگاه امیرکبیر، سید فرهنگ فصیحی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه در محل سالن اجتماعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

علیرضا رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این همایش اظهار کرد: امروز در همه دنیا عامل وفاق ملت‌ها بحث اقتصاد مبتنی بر دانش است و آنچه در کشور مطرح شده حرکت به اقتصاد دانش بنیان برای رسیدن به این جایگاه است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: توسعه اقتصاد پایدار وابسته به کارآفرینی مبتنی بر دانش است و مسیر کارآفرینی باید از طریق تربیت نیروی انسانی آموزش دیده، تامین شود.


وی خطاب به دانشجویان گفت: هر کدام از شما در داخل دانشگاه صندلی دارید و پس از دانش آموختگی نباید آن را به کشور‌های دیگر انتقال دهید، بلکه باید از توانایی و استعداد هرکدام از شما در صنعت استفاده شود.

رهایی تاکید کرد: مراکز رشد و نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اهداف توسعه و پیشرفت و کاربردی کردن ایده دانشجویان خلاق راه اندازی شده است.

وی گفت: هم اکنون در پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر بیش از ۲۰۰ شرکت دانش بنیان مستقر است، در تلاش هستیم ناحیه نوآوری امیرکبیر در محیط اطراف دانشگاه محقق شود تا بستری فراهم کنیم که دانشجویان با استعداد دانشگاه و سایر دانشگاه‌ها در این ناحیه نوآوری و مستقر شوند و فعالیت جهت داری داشته باشند تا مطابق نیاز‌های تعریف شده بتوانیم شرکت‌های دانش بنیان موفقی داشته باشیم.

رهایی با بیان اینکه شناسایی نیاز مبنایی برای کمک به ایده پردازی موفق است؛ تاکید کرد: باید در مسیر کارآفرینی به شناسایی نیاز‌ها فکر کنیم تا نتیجه توسعه ایده به کارآفرینی مناسب برسد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: همه نظام به اقتصاد دانش بنیان تاکید دارند که مبتنی بر اصول مطرح شده است، خوشبختانه معاونت علمی ریاست جمهوری و معاونت فناوری وزارت علوم تمام این مسائل را حمایت می‌کنند تا جوانان با استعداد، خلاق و نوآور در مسیر تحقق دانش بنیان و شناسایی مسائل کشور جهت رشد گام بردارند.

انتهای پیام/

ارسال نظر