بسیاری از مدیران و مسئولان نهادهای اثرگذار دانشآموخته دانشگاه آزاد هستند
به گزارش خبرنگار آنا، آیین نکوداشت سی و نهمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، استادان، کارکنان، دانشجویان با اجرای برنامههای مفرح برگزار شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این آیین گفت: امروز سایهنشین مهر تمامی عزیزانی هستیم که عمر و جوانی خود را در راه بالندگی دانشگاه هزینه کردند.
{$sepehr_key_3038}
حجتالاسلام مسعود داستار با اشاره به سابقه دانشگاه آزاد اسلامی در کشور و استان بوشهر، یادآور شد: درصد بالایی از آموزش عالی در کشور، متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی بوده و امروز بسیاری از مدیران و مسئولان نهادهای اثرگذار کشور، تحصیلکرده یک دوره در این دانشگاه هستند که این افتخاری بزرگ برای دانشگاه و تمامی ارکان آن است.
وی متذکر شد: وظیفه دانشگاه، انسانسازی است و امید است همه ما در این مسیر توفیق داشته باشیم.
رئیس پیشین دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر هم در این مراسم با یادآوری خاطره چگونگی ایجاد رشته حقوق در واحد بوشهر در سال ۷۲، گفت: روزهای سخت و پرچالشی طی شد تا دانشگاه امروز به این مسیر روشن و هدفمند رسیده و برای تکتک اهداف دانشگاه، هر فرد به اندازه چندین نفر تلاش کرد تا آنچه امروز میبینیم حاصل شد.
اسماعیل عبداللهی توضیح داد: امروز بیش از ۸۰ درصد از قضات و وکلای استان بوشهر، تحصیلکرده دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر هستند و رشته حقوق، برند معتبر برای دانشگاه شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر با اشاره به دوران مدیریتی خود در دانشگاه، توضیح داد: در آن برهه تلاش کردیم با بهرهگیری از تمامی ظرفیتها و شکوفایی رویشهای جدید، تحول در دانشگاه ایجاد شود.
رئیس پیشین دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر افزود: در آن زمان علاوه بر چالشهای موجود در دانشگاه بهخصوص کاهش شدید پذیرش دانشجو، کشور با بحران کرونا مواجه بود که تلاش کردیم با کمترین تنش و حاشیه، اهداف و رسالتهای دانشگاه اجرایی شود.
عبداللهی، انعقاد ۳۰ تفاهمنامه با نهادهای اثرگذار استان بوشهر، بیست و پنجمین کنفرانس هستهای ایران و ... را از موارد مهمی دوره خود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برشمرد.
دیگر رئیس پیشین دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر نیز نقش دکتر سیدعبدالصاحب امامی را ویژه برشمرد و ادامه داد: هر توفیق و دستاوردی که حاصل شده، متعلق به تمامی پیکره دانشگاه و نتیجه برقراری حس تعلق دانشگاه برای تمامی ارکان آن بوده است.
یوسف قیصری با تأکید بر اینکه تمام ارکان دانشگاه یک خانواده هستند، خاطرنشان کرد: باید این بینش حفظ شود، چراکه دانشگاه ظرفیتهای منحصر به فردی دارد و باید با تلاش، مسیر تعالی خود را ادامه دهد.
عضو پیشین هیئت علمی دانشگاه آزاد سلامی واحد بوشهر نیز این مراسم را یکی از نابترین برنامههای دانشگاه دانست و گفت: در نزدیک به چهار دهه فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی در بوشهر، این دانشگاه در حوزه مسائل انسانی، از تمامی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان، پیشتازتر بوده و اتفاقات بزرگی را رقم زده است.
عباس عاشورینژاد با تأکید براینکه مسائل علوم انسانی در استان بوشهر از دیرباز در قالب برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی پیریزی میشده است، توضیح داد: هیئتهای اندیشهورز دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر، نقطه شکوفایی این برنامهها بود.
به گزارش آنا، این مراسم با پخش کلیپهای نوستالژی از دانشگاه و همکاران، تجلیل از بازنشستگان، تجلیل از پیشکسوتان، شعرخوانی برگزیده جشنواره ملی مشاعره علوی، مسابقه و دیگر برنامهها همراه بود.
انتهای پیام/