ساخت رادار نقطه کور و شیشههای دوجداره خودرو
حمید نخعی دانشآموخته دکتری مدیریت فرهنگی که حدود دو سالیست ریاست سرای نوآوری بهینهسازی خودرو دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان را بر عهده دارد در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار کرد که این سرا از سال ۱۳۹۹ طبق مصوبه پنجمین جلسه شورای مدیریت فعالیتهای دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت خود را آغاز کرد.
وی مهمترین مأموریتهای سراهای نوآوری را ترویج تفکر خلاق، ایدهپردازی و توسعه فرهنگ نوآوری، تحقق کارآفرینی مبتنی بر نوآوری، امکان دستیابی به تولیدات داخلی بیشتر بر اساس فعالیتهای فناورانه، خلق ارزش و تولید ثروت از دانش و فناوری و رفع مشکلات جامعه، ایجاد بستری برای افزایش اعتماد سرمایهگذاری در راستای توسعه با تمرکز بر ظرفیتهای موجود و ایجاد شبکهای تعاملی از استادان، دانشجویان، جوانان، متخصصان صنعتی، آزمایشگاهها و کارگاهها براساس فرآیندی نظاممند به منظور حل مشکلات صنعت برشمرد.
{$sepehr_key_3731}
نخعی یادآور شد: در این راستا سرای نوآوری بهینهسازی خودرو با توجه به اینکه استان کرمان قطب خودروسازی خصوصی کشور است، فعالیت خود را متمرکز بر این صنعت کرده تا بتواند در کار فعالیتهای آموزشی و ارتباط با صنعت، کمکی برای رفع بخشی از مشکلات جامعه داشته باشد و برای رسیدن به اهداف خود علاوه بر برگزاری دورههای آموزشی برای دانشجویان و همکاران، امکان دستیابی به تولیدات داخلی در زمینه صنعت خودرو را داشته باشد که به همین منظور تلاشهایی نیز انجام پذیرفته و به نتایجی نیز دست پیدا کردهایم که به عنوان مثال طراحی و ساخت شیشههای دوجداره خودرو و رادار نقطه کور ازجمله این دستاوردها بوده که تلاش برای ارتقا و تجاریسازی آن ادامه دارد.
رئیس سرای نوآوری بهینهسازی خودرو دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: این سرای نوآوری برای تعامل با سازمانها و صنایع تفاهمنامهها و قراردادهایی را منعقد کرده که از مهمترین آنها میتوان قرارداد قطعهسازی با تعدادی از شرکتهای معدنی استان را ذکر کرد که بعضی از این قرادادها به نتیجه هم رسیده و خوشبختانه تولیداتی هم عرضه و تجاریسازی شده و تفاهمنامههای همکاری با اداره کل پژوهش شرکت ملی پالایش و پخش فراوردههای نفتی، شهرداری کرمان، شهرک صنعتی، شرکت جهاد نصر کرمان و قرارگاه خاتم نیز منعقد شده است.
وی با بیان اینکه سرای نوآوری بهینهسازی خودرو قراداد همکاری هم با پارک علم و فناوری استان کرمان دارد، اضافه کرد: برای گسترش روابط و ایجاد زیرساختهای لازم با شتابدهندههای استان نیز تفاهمنامههایی منعقد کردهایم تا از فضاههای کار اشتراکی در واحد کرمان استفاده و تبادل افکار صورت پذیرد. این سرا از نخستین سراهایی بوده که فضای کار اشتراکی مناسب را برای دانشجویان فراهم کرده و در اختیار شرکتها و شتابدهندهها نیز قرار داده است.
نخعی اظهار کرد: اکنون نزدیک به ۶۰ هسته پژوهشی، واحد فناور، شرکت و ... در این سرا مستقر هستند که تلاش سرا در راستای حمایت از این گروهها ادامه دارد و کمکهایی برای فعالیت این زیرمجموعهها در حال انجام است و انشالله در برنامههای آتی نیز این کمکها و راهنماییها ادامه خواهد داشت و همانطور که در بخش نخست گفتوگو اعلام شد؛ اهداف سرا مشخص و برنامه آینده بر اساس این اهداف و سایر برنامههای ابلاغی سازمان مرکزی دانشگاه دنبال خواهد شد و مهمترین هدف سرا، دستیابی به استقلال مالی از طریق فعالیتهای سراست.
{$sepehr_key_3732}
به گفته رئیس سرای نوآوری بهینهسازی خودرو دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، بخشی از درآمدهای غیرشهریهای سال گذشته واحد کرمان مربوط به سرای نوآوری بوده که این درآمد به بیش از ۲۰۸ میلیارد ریال رسیده و امید است در امسال به بالای ۳۰۰ میلیارد ریال برسد.
وی ادامه داد: دانشجویان و استادان هم استقبال مناسبی از فعالیتهای سرای نوآوری بهینهسازی خودرو داشتهاند که نمونه بارز آن حضور دانشجویان در دورههای آموزشی برگزار شده در سراست، این دورهها در نیمه نخست سال به تعداد ۱۲ دوره برگزار شده که با استفاده از حضور استادان و همکاری ایشان، بیش از ۵۰۰ نفر در این دورهها شرکت کرده در سایر برنامهها نیز با توجه به امکاناتی که به لطف دکتر منظری توکلی رئیس دانشگاه برای سرا فراهم شده است، حضور دانشجویان و استادان در برنامههای سرا پررنگ بوده است.
انتهای پیام/