صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۷ - ۰۶ آبان ۱۴۰۳

تقویت نظارت و کیفیت فرآورده‌های سنتی با اقدامات سازمان غذا و دارو

مدیر کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو از گسترش نظارت و ارتقای کیفیت فرآورده‌های سنتی خبر داد و به دستاورد‌های مهم در توسعه بازار داخلی و صادراتی این محصولات اشاره کرد.
کد خبر : 937787

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری آنا، علیرضا رستمی، از اقدامات گسترده این سازمان در زمینه نظارت و تنظیم مقررات مرتبط با فرآورده‌های سنتی سخن گفت. وی با تأکید بر ضرورت تضمین ایمنی و کیفیت این محصولات، اظهار داشت: «سازمان غذا و دارو با ایجاد چارچوب‌های نظارتی و تدوین آیین‌نامه‌های مربوطه، توانسته است گام‌های مؤثری در استانداردسازی تولید فرآورده‌های سنتی بردارد. این اقدامات باعث افزایش اعتماد عمومی و توسعه بازار‌های داخلی و صادرات شده است.»

رستمی با اشاره به نقش پژوهش‌های علمی در پیشرفت این حوزه، افزود: «ما با حمایت از تحقیقات و مطالعات علمی مرتبط با گیاهان دارویی و فرآورده‌های سنتی، توانسته‌ایم محصولات جدید و با کیفیتی را به بازار معرفی کنیم که نه تنها در سلامت جامعه نقش بسزایی دارند، بلکه ظرفیت صادراتی این محصولات را نیز افزایش داده‌اند.» وی همچنین بر کنترل دقیق تبلیغات تأکید کرد و خاطرنشان ساخت که سازمان با دقت از انتشار اطلاعات گمراه‌کننده در حوزه تبلیغات فرآورده‌های سنتی جلوگیری می‌کند تا مصرف‌کنندگان بتوانند با اطمینان از این محصولات استفاده کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: طب سنتی
ارسال نظر