صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

برنامه ریزی برای ایجاد پوشش ارتباطی پایدار و باکیفیت برای ۳۵ هزار نفر از روستاییان

نتیجه نخستین سفر مجری طرح توسعه ارتباطات روستایی در دولت چهاردهم، برنامه ریزی برای احداث ۱۳۷ کیلومتر فیبرنوری روستایی، احداث و ارتقای فناوری ۱۰۸ سایت ارتباطی و تعویض ۱۳ دکل بود تا بیش از ۳۸ هزار نفر از روستاییان استان کردستان تحت پوشش ارتباطات پایدار و باکیفیت قرار بگیرند.
کد خبر : 937377

به گزارش خبرگزاری آنا، نیک محمد بلوچ زهی، مشاور وزیر و مجری طرح توسعه ارتباطات روستایی در سفر یک روزه به استان کردستان، ضمن بازدید از پروژه‌های ارتباطی این استان، برنامه ریزی‌های لازم برای اجرای پروژه‌های ارتباطی استان کردستان را انجام داد.

در جلسه کنترل پروژه‌های ارتباطی استان کردستان که با حضور مجری طرح USO، نمایندگان همراه اول، شرکت مخابرات ایران و مخابرات کردستان و پیمانکاران مربوطه در محل اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان برگزار شد، برنامه ریزی برای تسریع در احداث ۶۰ سایت جدید و ۴۸ ارتقای فناوری و ۱۳ تعویض دکل در ۱۲۹ روستای این استان انجام شد که ۹۷۴۵ خانوار و ۳۵۰۶۷ نفر جمعیت را بهره مند می‌کند.

همچنین مقرر شد تا به منظور تامین پهنای باند پروژه‌های در دست اقدام، ۱۳۷ کیلومتر فیبرنوری روستایی احداث شود و علاوه بر آن تامین تجهیزات انتقال سایت‌های مذکور نیز در دستور کار قرار گیرد.

در جریان این سفر از سایت جدید ارتباطی (۳G/۴G) راه اندازی شده در روستای طاینه شهرستان کامیاران که از محل اعتبارات طرح USO وزارت ارتباطات، توسط همراه اول اجرا شده بود، بازدید بعمل آمد که پیش‌تر پهنای باند لازم برای این سایت از طریق احداث فیبرنوری تامین شده است. 

در مهر ماه سال جاری، تعداد ۲ سایت جدید و ۳ سایت ارتقای فناوری به ۳G/۴G در استان کردستان، از محل اعتبارات طرح USO در پروژه ایجاد دسترسی به شبکه ملی اطلاعات اجرا و راه اندازی و پوشش تلفن همراه و اینترنت ۳G/۴G پنج روستا با ۶۰۰ خانوار و ۲۰۰۰ نفر جمعیت ایجاد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر