صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۱۸ - ۰۱ آبان ۱۴۰۳

همکاری دانشگاه امیرکبیر با سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران

اجرای پروژه‌های تحقیقاتی-کاربردی کارآفرینانه و مشارکت در اجرای پروژه‌های پژوهشی محور‌های همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران است که در انعقاد تفاهم نامه‌ای محقق می‌شود.
کد خبر : 937057

به گزارش خبرگزاری آنا، تفاهمﻧﺎمه همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران به امضای دکتر علیرضا رهایی رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر وعلی حکیم جوادی رئیس هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران رسید.

این تفاهم نامه در راستای توسعه همکاری‌های علمی، مشاوره‌ای و هم‌افزایی ظرفیت‌های موجود و پوشش زمینه‌های نظری و عملی طرفین در تعریف و اجرای طرح‌های تحقیقاتی، فناوری و اجرایی است.

برگزاری رویداد‌های حوزه فناوری، همایش‌ها و کنفرانس‌های تخصصی مشترک و حضور در پنل‌های تخصصی و مشارکت در اجرا با محوریت موضوعات‌های فناوری اطلاعات، تجارت الکترونیک، فروشگاه‌های اینترنی، کسب و کار‌های الکترونیکی و سیستم‌های اطلاعاتی از محور‌های همکاری طرفین است.

همکاری در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی-کاربردی کارآفرینانه مورد نیاز تا مرحله تبیین دانش فنی، مشارکت در اجرای پروژه‌های پژوهشی در حوزه‌های تعریف شده و مرتبط با فعالیت طرفین، همکاری در ارائه دوره‌های تخصصی، بوت کمپ‌های آموزشی و کارگاه‌های مهارتی کوتاه مدت به صورت حضوری و مجازی بر حسب نیاز و تعریف پروژه‌های تحقیقاتی و اجرایی مشترک با موضوع‌های مرتبط با فناوری اطلاعات از دیگر زمینه‌های همکاری مشترک تعریف شده است.

مدت این تفاهمﻧﺎمه از تاریخ انعقاد به مدت ۳ سال شمسی است که طرفین در این تفاهم نامه متعهد شدند تا نسبت به ایجاد زمینه لازم به منظور بهره‌گیری طرفین از توان علمی- پژوهشی یکدیگر در قالب تولید و نشر و بهره برداری از امکانات کارگاهی، اسناد کتابخانهﺍی و ارتباطات بینﺍلمللی، همکاری در پیشبرد اصول و رویهﻫﺎی علمی موثر در توسعه علوم و فناوری و در نهایت ایجاد جامعه دانش مدار اقدام کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر