تبدیل ۵ مرکز آموزش فنی و حرفهای به پارکهای علم و فناوری برای ایدههای نوآور
به گزارش خبرگزاری آنا از سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، غلامحسین محمدی در نشست هم اندیشی با نمایندگان مربیان و همکاران فنی و حرفهای سراسر کشور افزود: با انجام این رویکرد، ارائه آموزشهای مهارتی توسط مربیان تقاضامحور خواهد شد.
به عقیده وی، سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور باید سیر تحول خود را بررسی کند و تنظیمگری در درون و بیرون سازمان داشته باشد و در این مسیر هم لازم است مربیان و صاحبنظران و منابع انسانی به ذینفعان تبدیل شوند.
محمدی بیانداشت: مشارکت یکی از ابزارهای مهم و راهبردی تحول در سازمانها است و آنچه مقوله تحول را حیات میبخشد و بقای سازمان را نیز تضمین میکند، منابع انسانی و تحول منابع انسانی برای موفقیت حیاتی است.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه مولدسازی اکسیر چابکی، کارآمدی و اثرگذاری این سازمان است، خاطرنشانکرد: مولدسازی مراکز آموزشی به معنی فروش و واگذاری اموال نیست، بلکه به معنای حکمرانی مطلوب بر داراییهای سازمان با هدف بهره وری بیشتر مراکز است.
بر اساس این گزارش، در این نشست چالشهای آموزشی، مالی، ارتقاء و منزلت فرهنگ سازمانی، سنجش و ارزشیابی، فناوریهای نوین، رتبه بندی مربیان و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این نشست با هدف «تقویت و توسعه نهضت مهارت آموزی» برگزار شد.
انتهای پیام/