صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

همایش ملی فرآورده‌های زنبورعسل برگزار می‌شود

دومین همایش ملی فرآورده‌های زنبورعسل از ۲۴ مهر لغایت ۲۶ مهر، ۱۴۰۳ در شهر اصفهان برگزار می‌شود.
کد خبر : 935797

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری آنا؛ دومین همایش ملی فرآورده‌های زنبورعسل روز سه شنبه، ۲۴ مهر، ۱۴۰۳ لغایت پنجشنبه، ۲۶ مهر، ۱۴۰۳ توسط دانشگاه اصفهان، مرکز پژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زبستی دارویی، پژوهشکده زنبورعسل و گیاهان داروئی خوانسار، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر اصفهان برگزار می‌شود.
 
در راستای ارتقای دانش و پژوهش و بهره گیری از ظرفیت‌های ارزشمند ملی در عرصه فرآورده‌های زنبور عسل، با توجه به استقبال پژوهشگران و تولید کنندگان از این صنعت، دومین همایش ملی فرآورده‌های زنبور عسل، با مشارکت دانشمندان و محققان، نهاد‌های اجرایی و فعالین بخش خصوصی در دانشگاه اصفهان همراه با برنامه‌های جنبی (نشست‌های تخصصی، جشنواره ارائه محصولات و آموزش استفاده از فرآورده‌های زنبور عسل)، برگزار می‌شود. 

از عموم اندیشمندان، پژوهشگران، استادان دانشگاه ها، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و صاحبان دانش، تجربه و حرف مرتبط با فرآورده‌های زنبور عسل دعوت می‌شود در این همایش شرکت نمایند و به ارتقاء دانش، پژوهش، اشتغال و بهره وری این عرصه استراتژیک کمک نمایند.

محور‌های دومین همایش ملی فرآورده‌های زنبورعسل به شرح ذیل است:

۱- زنبور عسل، چرخه حیات و محیط زیست
۱-۱) زنبور عسل، پیوستگی و تداوم حیات
۲-۱) بوم شناسی زنبور عسل
۳-۱) زنبور عسل و حفظ محیط زیست
۴-۱) نقش زنبور عسل درتنوع و تولیدات گیاهی
۲- زیست شناسی زنبور عسل
۱-۲) تنوع زیستی و بقای ذخایر ژنتیکی
۲-۲) ساختار و فیزیولوژی زنبور عسل
۳-۲) رفتارشناسی و زندگی زنبور عسل
۳- زنبور عسل در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن
۱-۳) زنبور عسل از منظر قرآن کریم
۲-۳) زنبور عسل در متون و آثار دانشمندان
۳-۳) زنبور عسل در آثار ادبی و هنری
۴-۳) آموزه‌های زندگی زنبور عسل
۴- فرآورده‌های متنوع زنبور عسل و بهره گیری از آن ها: دیروز، امروز و چشم انداز آینده
۱-۴) عسل
۲-۴) ژل رویال 
۳-۴) زهر زنبور عسل
۴-۴) بره موم
۵-۴) موم
۶-۴) گرده گل
۷-۴) سایر موارد
۵- عسل و صنایع غذایی 
۱-۵) استاندارد‌های عسل طبیعی 
۲-۵) شیوه‌های تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی
۳-۵) کاربرد‌های عسل در صنایع
۴-۵) باقیمانده سموم و دارو‌ها در فرآورده‌های زنبور عسل
۶- فرآورده‌های زنبور عسل و سلامت
۱-۶) عسل در پیشگیری
۲-۶) عسل در درمان بیماری‌ها
۳-۶) استفاده از سایر فرآورده‌های زنبور عسل در پیشگیری و درمان
۴-۶) مواد دارویی، مکمل و آرایشی- بهداشتی حاوی فرآورده‌های زنبور عسل
۵-۶) آثار سوء استفاده از عسل تقلبی 
۷- اقتصاد و تجارت فرآورده‌های زنبور عسل
۱-۷) ارزش اقتصادی و اشتغال زایی زنبورداری در ایران
۲-۷) صنعت تولید عسل در ایران، وضعیت موجود، چالش‌ها و راهکار‌های توسعه صنعت زنبورداری 
۳-۷) اقتصاد مقاومتی
۴-۷) صادرات
۵-۷) نشان تجاری (برندسازی)
۶-۷) مدیریت بازار
۸- روش‌های تولید و فرآوری محصولات زنبور عسل
۱-۸) روش‌های استخراج
۲-۸) روش‌های فرآوری
۳-۸) روش‌های بسته بندی و عرضه محصول 
۴-۸) روش‌های ماندگاری
۹- تاثیر بیماری‌های زنبورعسل بر کمیت و کیفیت فرآورده‌های زنبورعسل

۱۰- سایر محور‌های مرتبط

دانشجویان، پژوهشگران و علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به پایگاه اطلاع رسانی همایش به نشانی https://civilica.com/l/۱۵۷۹۳۰/ مراجعه و یا با دبیرخانه آن ارتباط برقرار نمایند.

انتهای پیام/

ارسال نظر