صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۷ - ۲۱ مهر ۱۴۰۳
بهفر خبر داد؛

ابلاغ ضوابط بهداشتی فرآوری میگو به روش سنتی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از ابلاغ ضوابط فنی و بهداشتی ویژه واحد‌های فرآوری و بسته‌بندی میگوی خشک سود شده به روش سنتی خبر داد.
کد خبر : 935630

به گزارش خبرگزاری آنا، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به ویژگی‌های خاص فرآورده‌های دامی که به منظور حفظ و نگهداری از روش‌های صنعتی یا غیرصنعتی تغییر شکل یافته‌اند، گفت: این فرآورده‌ها مشمول فرآورده‌های خامی نیستند و از حالت خام خارج شده‌اند. به همین دلیل، صدور مجوز بهداشتی برای آبزیان فرآوری شده، از جمله میگو و میگوی خشک نمک سود، مطابق با قوانین و مقررات در حیطه وظایف سازمان غذا و دارو قرار دارد.

وی افزود: این اقدام به منظور ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی انجام می‌شود و تمامی واحد‌های تولیدی موظف به رعایت این ضوابط خواهند بود تا محصولات با کیفیت و ایمنی به دست مصرف‌کنندگان برسد.

به گفته بهفر، این ضوابط به منظور تضمین کیفیت و ایمنی محصولات دریایی به بازار مصرف ابلاغ شده است.

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: نظارت‌های مستمر بر این واحد‌ها از سوی سازمان غذا و دارو انجام خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مراحل تولید و بسته‌بندی طبق معیار‌های تعیین‌شده صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: میگو سنتی
ارسال نظر