صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اولویت شورا‌های انضباطی توجه به رویکرد اصلاحی - تربیتی دانشجویان است

معاون امور دانشجویان داخل گفت: اولویت شورا‌های انضباطی توجه به رویکرد اصلاحی - تربیتی دانشجویان است این رویکرد را باید به گونه‌ای تنظیم کنیم تا باعث رشد و ارتقا دانشجویان شود.
کد خبر : 935497

به گزارش خبرگزاری آنا، نعیمی معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در دومین نشست دبیران انضباطی بدوی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور گفت: دانشگاه مانند یک کشورکوچک، اما دارای قوای سه‌گانه است، شورا‌های کوچک همچون شورا‌های دانشجویی، پژوهشی، فرهنگی، هیئت‌های امنا نقش قوه مقننه را دارند و شورا‌های انضباطی و هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اساتید و کارکنان نیز همچون قوه قضائیه دانشگاه محسوب می‌شود.

معاون امور دانشجویان داخل ادامه داد: مدیریت‌های مختلفی که در دانشگاه وجود دارند نیز نقش قوه مجریه را ایفا می‌کنند و تصمیم‌گیری‌های دانشگاه را به مرحله اجرا می‌رسانند.

وی تصریح کرد: ما در دانشگاه جمع نخبگانی را میزبانی می‌کنیم که شامل نخبگان بالفعل همان اساتید معظم و نخبگان بالقوه همان دانشجویان عزیز می‌شود که تعالی آینده کشور را در ابعاد مختلف مشخص می‌کنند.

نعیمی با بیان اینکه نگاه شورا‌های انضباطی تربیتی، اصلاحی و مملو از رافت، مهر و محبت است؛ اظهار کرد: هدف این است تا نخبگان بالقوه‌ای که در دوران تحصیل اقدامات متعددی را در حوزه‌های مختلف دانشگاه همچون انجمن‌ها، تشکل‌ها، کانون‌ها، نشریات و ... انجام می‌دهند، بتوانند فعالانه عمل کنند و علاوه بر علم‌اندوزی مهارت‌های گوناگونی را نیز در این حوزه‌ها بیاموزند.

معاون امور دانشجویان داخل افزود: ممکن است دانشجو در برخی از موقعیت‌ها با حضور در این حوزه‌ها دچار برخی مسائل نیز شود؛ ما با نگاه پدرانه، تربیتی و با رافت با این دانشجویان برخورد می‌کنیم، اما گاهی نیاز به شورا‌های انضباطی نیز است تا به بررسی این مسائل بپردازند و به دانشجو کمک کنند تا مسیر درست را انتخاب نماید به طوری که در آینده اگر دارای مسئولیتی شدند کمتر دچار خطا‌های گذشته شوند و به عنوان افرادی که کارشناس هستند و در حوزه‌های متعدد علمی و پژوهشی توانمندی و قابلیت‌هایی را کسب کرده اند و در کنار آن جامعه پذیری و رشد و بالندگی را آموخته‌اند منشاء اثر باشند.

 نعیمی در پایان اضافه کرد: اولویت شورا‌های انضباطی توجه به رویکرد اصلاحی - تربیتی دانشجویان است این رویکرد را باید به گونه‌ای تنظیم کنیم تا این نگاه باعث رشد و ارتقا دانشجویان گردد.

انتهای پیام/

ارسال نظر