صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۱ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳
احمد گواری در نشست خبری:

جزییات برگزاری دومین دوره المپیاد سراسری آمادگی جسمانی و تندرستی/ برگزاری اولین دوره المپیاد ساحلی و لیگ آمادگی جسمانی در دستورکار

رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی اعلام کرد: برگزاری اولین دوره المپیاد ساحلی و همچنین برگزاری لیگ آمادگی جسمانی طی ۴ مرحله در دستورکار قرار دارد.
کد خبر : 935038

به گزارش خبرگزاری آنا، احمد گواری در نشستی خبری که با حضوراصحاب رسانه در محل این فدراسیون برگزار شد، پیشاپیش ضمن تبریک هفته تربیت بدنی و ورزش اظهار کرد: امیدوارم روزی برسد که مردم ورزش را به عنوان یک عادت در زندگی روزمره خود قرار دهند و شاهد حمایت همه جانبه رسانه‌ها در مقوله عمومی شدن ورزش باشیم.

وی به روند تشکیل فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی اشاره و بیان کرد: فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی حدود دو سال قبل تشکیل شد و تا ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۲ تحت سرپرستی اداره می‌شد، سپس انتخابات برگزار شد و حدود ۷ ماه است که فعالیت خود را با ثبات هر چه بیشتر دنبال می‌کند؛ در این مدت کوتاه فعالیت خوبی در حوزه توسعه و جذب مخاطب داشته ایم، اما راه سختی در پیش داریم و رسیدن به هدف کار سختی‌تری است. جا دارد همین جا از تمامی هیات‌های استانی آمادگی جسمانی و تندرستی کشور و نیز انجمن‌ها و کمیته‌های فعال زیر مجموعه فدراسیون که بازوان توانمند فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی در اجرای برنامه‌های تدوین شده بوده اند، تشکر کنم.

آمادگی جسمانی پایه همه رشته‌های ورزشی است

رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی با تاکید بر اینکه آمادگی جسمانی پایه همه رشته‌های ورزشی محسوب می‌شود و در زندگی روزمره به عنوان ضرورت برای یک زندگی سالم به شمار می‌رود، عنوان کرد: ماموریت اصلی فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی دستیابی به جامعه‌ای سالم و فعال با کسب آمادگی جسمانی مطلوب است و هدفی والا به شمار می‌رود و دستیابی به آن نیازمند حمایت همه دستگاه‌ها و عزم ملی است.

گواری افزود: متاسفانه در کشور ما آمار و اطلاعات دقیق و مشخصی که بر اساس آن شناختی از وضعیت فعالیت جسمانی مردم به دست بیاوریم وجود ندارد، اما فعالیت بدنی بین مردم به شدت کاهش پیدا کرده است؛ این موضوع دلایل مختلفی دارد که یکی از آن ها، ماشینی شدن کارهاست، تکنولوژی خیلی خوب است، اما باید فرهنگ‌سازی شود و فعالیت‌های مختلفی برای سلامت جسم و روح صورت گیرد و در این راستا فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی باید جامعه را به سمت فعالیت بدنی بیشتر سوق بدهد.

درصد بالایی از جوانان و کودکان دچار کم‌تحرکی هستند

وی با بیان اینکه عوارض و بیماری‌های ناشی از کم‌تحرکی مثل بیماری‌های قلبی-عروقی، چاقی، درد عضلات، دیابت و... که بین مردم شایع شده و متاسفانه درصد بالایی از جوانان و کودکان هم به آن دچار شده‌اند، مشکلات زیادی از جمله مشکلات هزینه درمان هم به وجود آورده است، تصریح کرد: بر این اساس سالانه ۴۵ هزار میلیارد تومان هزینه درمان به بار آمده است که درمان قطعی هم نیست و فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی یکی از فدراسیون‌هایی است که ادعا و اعتقاد دارد، می‌تواند در سلامت و تندرستی آحاد مردم نقش داشته باشد.

جزییات برگزاری دومین دوره المپیاد سراسری آمادگی جسمانی و تندرستی

رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی در مورد برگزاری دومین دوره المپیاد سراسری آمادگی جسمانی و تندرستی و تفاوت آن با اولین دوره این المپیاد، اعلام کرد: رشته‌های زیرمجموعه فدراسیون ما خیلی همگن نیستند، اما تلاش کرده‌ایم این جمعیت پراکنده را انسجام ببخشیم؛ سال گذشته با توجه به شروع فعالیت فدراسیون حس کردیم شاید تعداد زیادی شرکت نکنند به همین دلیل پیش‌بینی ما ۵۰۰ نفر بود، اما حدود ۸۰۰ نفر در روز‌های آخر شرکت کردند و توانستیم رشته‌هایمان را معرفی کنیم. امسال با برنامه‌ریزی قبلی در ۵ رشته مردان و ۷ رشته زنان و با عوامل اجرایی حدود ۲ هزار نفر جمعیت خواهیم داشت و نسبت به سال گذشته، بیش از ۱۰۰ درصد رشد داریم.

گواری با اعلام اینکه از ۲۱ تا ۲۳ مهرماه سال جاری آقایان در ۵ رشته آمادگی جسمانی، ایروبیک، کلیستنیکس و ورزش‌های خیابانی، کتل بل و فانکشنال فیتنس به رقابت خواهند پرداخت، گفت: بانوان نیز از ۲۴ تا ۲۶ مهرماه سال جاری در ۷ رشته آمادگی جسمانی، ایروبیک، کلیستنیکس و ورزش‌های خیابانی، کتل بل، فانکشنال فیتنس، فیوژن فیتنس و دوچرخه ثابت (اسپینینگ) به رقابت می‌پردازند و محل برگزاری این مسابقات رامسر است.

وی در مورد همکاری و کمک شهرداری به فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی، خاطرنشان کرد: تفاهم نامه‌ای با شهرداری بسته‌ایم که در امکان عمومی شهرداری بتوانیم لوازم و زیرساخت‌هایی برای رشته‌هایمان نصب کنیم، برخی از رشته‌های ما خیابانی و برای توسعه نیازمند فضای باز است و این رشته‌ها علاقمندان زیادی هم دارند و می‌توانند مخاطبان زیادی را جذب کنند.

تاثیر رشته‌های نوین زیرمجموعه فدراسیون در افزایش میزان فعالیت بدنی مردم

رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی در مورد تاثیر رشته‌های نوین زیرمجموعه فدراسیون در افزایش میزان فعالیت بدنی مردم و مقابله با کم تحرکی، اظهار کرد: مخاطب اکثر رشته‌های ورزشی نوین، جوانان هستند؛ رشته‌های ورزشی جدید خوشبختانه در باشگاه‌های ما به خوبی توسعه پیدا کرده‌اند به گونه‌ای که امروز بیش از ۵۴۰۰ باشگاه ورزشی خاص آمادگی جسمانی داری و طبق آمار مدیر کل باشگاه‌های وزارت ورزش و جوانان که روز گذشته اعلام شد، امسال درخواست ایجاد باشگاه برای آمادگی جسمانی در رتبه اول قرار داشته که این یک موفقیت است و سال گذشته به این میزان درخواست نداشتیم، اتفاقی که برای ورزش ایران یک ظرفیت است و باید از سرمایه بخش خصوصی به خوبی بهره‌مند شویم.

گواری با اشاره به اینکه هر ورزشکاری علاوه بر دانش و مهارت‌های رشته خود، نیازمند داشتن آمادگی جسانی مطلوب است، عنوان کرد: با دو فدراسیون کبدی و هندبال مکاتبه داشته ایم و قرار است به صورت پایلوت در راستای مربیان خاص آمادگی جسمانی این رشته ها، همکاری کنیم؛ مربیان ما بر اساس دانش روز سرفصل‌های لازم برای برگزاری کلاس‌های مربیگری را آماده کرده‌اند و امیدوارم بتوانیم کلاس‌های بیشتری برگزار کنیم.

علاقمندی بیشتر بانوان نسبت به مردان جهت فعالیت در رشته‌های فدراسیون

وی به استقبال بیشتر بانوان نسبت به مردان از رشته‌های فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی اشاره و بیان کرد: ۷۰ درصد جمعیت آماری ما بانوان هستند و تلاش ما این است که مشارکت مردان را بیشتر کنیم، قشر خاصی مد نظر ما نیست و با توجه به اینکه جمعیت کشو ما رو به سالمندی است اگر فکری به حال آن نکنیم این مسئله به یک معضل تبدیل می‌شود.

رشته‌های پر مخاطب فدراسیون

رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی به با بیان اینکه این فدراسیون در بخش ورزشکاران سازمان یافته طی سال ۱۴۰۲ با تعداد ۳۷۱ هزار و ۶۰۰ ورزشکار در بین فدراسیون‌های ورزشی، رتبه سوم را کسب کرد، گفت: تعداد ورزشکاران زن سازمان یافته معادل ۳۲۸ هزار و ۸۲۰ ورزشکار و تعداد مردان ۴۲ هزار و ۷۸۱ نفر بود و رشته‌های آمادگی جسمانی، ایروبیک و پیلاتس به ترتیب سه رشته پرمخاطب تحت پوشش فدراسیون هستند که بیشترین جمیعت تحت پوشش را داشتند.

گواری افزود: هر کدام از رشته‌های تحت پوشش فدراسیون جذابیت خاص خود را دارد و تعداد ورزشکاران سازمان یافته فدراسیون آمار قابل قبولی دارد و انتظار داریم و تلاش می‌کنیم که این جمعیت را بیشتر کنیم.

برگزاری المپیاد ساحلی و لیگ آمادگی جسمانی در سال ۱۴۰۳

وی با اشاره به اینکه طرح تابستان فعال ۱۴۰۳ توسط فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی مدنظر قرار گرفت و رشته‌هایمان را در فضای باز به نمایش گذاشتیم که خوشبختانه با استقبال مردم روبرو شد، اعلام کرد: امسال برای اولین بار المپیاد ساحلی را برگزار می‌کنیم و برنامه مهم دیگر اینکه لیگ آمادگی جسمانی را در چهار مرحله برگزار خواهیم کرد.

رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی با بیان اینکه فدراسیون در حوزه آموزش رتبه دوم را بین فدراسیون‌های ورزشی کسب کرده است، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ در بخش آموزش رتبه دوم را کسب کردیم و در سال ۱۴۰۲ با ۱۰۰۸ عدد جزء فدراسیون‌های برتر هستیم و امسال نیز این میزانرا بیشتر می‌کنیم؛ تلاش خواهیم کرد در کنار افزایش دوره‌ها، کیفیت را هم ارتقاء دهیم و به دنبال کسب کرسی‌های بین‌المللی هستیم و برگزاری کلاس‌های بین‌المللی را در دستور کار داریم.

ایجاد خانه‌های آمادگی جسمانی در دستورکار فدراسیون

گواری در مورد زیرساخت‌های لازم برای فعالیت رشته‌های فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی، بیان کرد: بحث سرانه ورزشی در مجموع کم و جمعیت ما قابل توجه است؛ سعی کرده‌ایم بیشتر در جهت افزایش مشارکت بخش خصوصی در بخش باشگاه‌ها ورود کنیم و از طرفی تلاش می‌کنیم برای هر استان، خانه آمادگی جسمانی داشته باشیم و بیشتر به دنبال این هستیم ضمن استفاده از بخش دولتی، ورزش را به سمت بخش خصوصی سوق دهیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر