صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۷ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳

نظارت دقیق سازمان غذا و دارو بر فرآورده‌های دامی و دریایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی وآشامیدنی سازمان غذا و دارو، به اهمیت نقش نظارتی این سازمان برفرآورده‌های غذایی با منشا دامی و دریایی تاکید کرد.
کد خبر : 934432

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری آنا، عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح نقش سازمان در کنترل فرآورده‌های غذایی با منشأ دامی و دریایی، عنوان کرد: سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی بر تمامی مراحل تولید، بسته‌بندی و توزیع این محصولات دارد تا از ایمنی و سلامت آن‌ها برای مصرف انسانی اطمینان حاصل شود.

وی افزود: این نظارت شامل چند بخش اساسی است؛ از جمله جلوگیری از ورود بیماری‌های دامی به چرخه غذایی، تأییدیه‌های بهداشتی و کیفیتی برای تولید محصولات دامی و دریایی، و کنترل مواد افزودنی و نگهدارنده‌ها.

بهفر همچنین به نقش مهم سازمان در نظارت بر زنجیره سرد این محصولات اشاره کرد و گفت: به دلیل حساسیت بالای محصولات دامی و دریایی به فساد، نظارت بر زنجیره سرد از تولید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است.

بهفر همچنین بر اهمیت آموزش و اطلاع‌رسانی به تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان این محصولات تأکید کرد و افزود: سازمان غذا و دارو با برگزاری دوره‌های تخصصی و ارائه آموزش‌های بهداشتی به صنعتگران کمک می‌کند تا از رعایت ضوابط بهداشتی مطمئن شوند.

انتهای پیام/

برچسب ها: دام
ارسال نظر