صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۰ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۵
یک جراح کلیه در گفت‌و گو با آنا عنوان کرد:

بیماران کلیوی در ماه رمضان مصرف میوه و سبزی را افزایش دهند

یک جراح کلیه با بیان اینکه روزه‌داری در افراد مبتلا به انواع نارسایی‌های کلیه خطر کم‌آب شدن کلیه‌ها را در پی دارد، گفت: به این افراد توصیه می‌شود در ماه رضمان مصرف میوه و سبزی را افزایش دهند.
کد خبر : 93415

دکتر عباس بصیری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به طولانی بودن ساعت روزه‌داری، گفت: مایعات 2 تا 4 ساعت بعد از مصرف از کلیه‌ها دفع می‌شوند که مصرف میوه و سبزی‌ این مدت را به 5 تا 6 ساعت افزایش می‌دهد بنابراین فرد روزه‌دار از ساعات ظهر به بعد دچار کم آبی می‌شود.


وی افزود: بنابراین برای کاهش کم‌آبی کلیه‌ها به افراد توصیه می‌شود در وعده افطار و سحر مقدار میوه و سبزی مصرفی خود را افزایش دهند.


این جراح کلیه درباره خطرات کم‌آبی کلیه‌ها، عنوان کرد: کم‌آب شدن کلیه‌ها در افرادی که به نارسایی کلیه، سنگ کلیه و ... مبتلا هستند می‌تواند خطراتی را به همراه داشته و علائم بیماری آنها را تشدید کند اما کم‌آب شدن کلیه‌ها در افرادی که زمینه هیچ گونه از بیماری‌های کلیه را ندارند مشکل‌ساز نخواهد بود.




انتهای پیام/

ارسال نظر