صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۰ - ۰۵ مهر ۱۴۰۳

عظمت و قداست حضرت علی‌اکبر(ع) در تاریخ اسلام بی‌نظیر است

معاون امور مدارس و آموزش حوزه‌های علمیه کشور گفت: حضرت علی‌اکبر(ص) عظمتی در زمان حیات خود داشته که معاویه از او به‌عنوان شخصیتی توانمند و شایسته برای جانشینی یاد کرده است.
کد خبر : 933351

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام عبدالعلی پوراکبر، معاون امور مدارس و آموزش حوزه‌های علمیه کشور و مشاور آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور در دیدار با غلامعلی مدیح دبیر جشنواره بین‌المللی شعر و مدیحه‌سرایی حضرت علی‌اکبر (ع) که با هدف بررسی ابعاد مختلف شخصیتی آن حضرت برگزار شد، اظهار کرد: حضرت علی‌اکبر (ع) عظمتی در زمان حیات خود داشته که حتی معاویه، خلیفه وقت، در جلسات خود از او به‌عنوان شخصیتی توانمند و شایسته برای جانشینی یاد کرده است. علت این مسئله، ارتباط نسبی حضرت با قبیله بنی‌امیه و معاویه از طریق مادرشان، لیلا، بود.

 وی با اشاره به تاریخچه قبیله سقیف عنوان کرد: بانوی زهد و فضیلت؛ لیلا مادر حضرت علی‌اکبر(ع) از این قبیله بود و در این قبیله شخصیتی به نام در جزیره العرب از جنبه دانش و سواد به نام عروه بن مسعود بود که با پیامبر اسلام ملاقات و به دین اسلام ایمان آورد در قبیله ایمان خود را اظهار کرد و به دست آنان کشته شد.

معاون امور مدارس و آموزش حوزه‌های علمیه کشور با بیان دو امان‌نامه‌ای که در شب عاشورا برای حضرت عباس و حضرت علی‌اکبر(ع) فرستاده شده گفت: این عمل بیانگر این واقعیت است که سپاه عمر سعد در کربلا، به میزان ارزشمندی که حضرت علی‌اکبر(ع) داشت واقف بودند.

پور اکبر تأکید کرد: امام حسین(ع) در روز عاشورا برای رد اصل و نسب حضرت علی‌اکبر(ع) به بنی‌امیه به شباهت آن حضرت به پیامبر اسلام اشاره کرد و فرمود: «اللّهُمَّ اشهَد عَلی هؤُلاءِ القَومِ، فَقَد بَرَزَ إلَیهِم غُلامٌ أشبَهُ النّاسِ خَلقاً و خُلُقاً و مَنطِقاً بِرَسولِک مُحَمَّدٍ صلی الله علیه و آله.» به بیان دیگر، علی‌اکبر ازنظر خلق‌وخوی، گفتار و رفتار، نظیر رسول خدا است.

وی قول مساعد همکاری جامعه المصطفی برای ارسال آثار غیر زبان فارسی به جشنواره و بهره‌مندی از ظرفیت طلاب شاعر و ادیب سراسر کشور داد.

به گزارش آنا، جشنواره بین‌المللی شعر و مدیحه‌سرایی حضرت علی‌اکبر(ع) به دنبال بزرگداشت شخصیت آن حضرت و ترویج فرهنگ عاشورایی و ارائه الگو برای جوانان است.

تبادل تجربه دبیران جشنواره‌های امامت و مهدویت

به گزارش آنا، غلامعلی مدیح دبیر تخصصی جشنواره حضرت علی‌اکبر (ع) در راستای برگزاری هرچه باشکوه‌تر جشنواره بین‌المللی شعر، ادب و مدیحه‌سرایی حضرت علی‌اکبر استان یزد با دبیر دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، ارتباط تلفنی برقرار کرد تا با تبادل نظرات و تجربیات، زمینه‌سازی بهتری برای این رویداد فرهنگی ایجاد کند.

وی در این تماس تلفنی اظهار کرد: ارتباطات با دبیران تخصصی می‌تواند به غنای فرهنگی و معنوی جشنواره‌های مختلف کمک کند که با همکاری افراد مرتبط امکان‌پذیر است.

سیدمحمد علوی سامانی دبیر دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری هم ابراز امیدواری کرد که بتوان همکاری‌های مشابه با سایر استان‌هایی که جشنواره‌های ادبی در ارتباط با موضوع شعر دارند، برقرار کرد.

به گزارش آنا، جشنواره شعر «بوی سیب» استان چهارمحال و بختیاری به شخصیت بزرگوار امام حسین (ع) اختصاص دارد که هم‌راستا با هدف جشنواره حضرت علی‌اکبر (ع) است.

انتهای پیام/

ارسال نظر