صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۵ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳

بازچرخانی تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به ارزش ١٢ میلیارد تومان

مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به راه‌اندازی مرکز تحقیق و توسعه تجهیزات پزشکی در این دانشگاه اظهار کرد: با تلاش‌های انجام شده تجهیزات پزشکی که به دلیل نقص از چرخه خدمت رسانی خارج شده بودند به ارزش سرمایه‌ای حدود ١٢ میلیارد تومان بازچرخانی شده است.
کد خبر : 932973

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس ایزدی اظهار کرد: امروزه اهمیت تجهیزات و اقلام پزشکی در نظام سلامت بر کسی پوشیده نیست و با پیشرفت فناوری و ساخت تجهیزات پزشکی جدید، سرمایه و هزینه زیادی از بخش بهداشت و درمان در این بخش صرف می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: استفاده از تجهیزات پزشکی علاوه بر اهداف پزشکی می‌تواند با هدف افزایش بهره‌وری، سهولت انجام امور، کاهش بار کاری کارکنان و کاهش خطر‌های احتمالی برای پرسنل و بیماران به کار رود.

ایزدی با بیان اینکه اطمینان از کارکرد صحیح و موثر تجهیزات پزشکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: از همین رو برنامه دقیق، مدون و کلان در عرصه مدیریت نگهداشت تجهیزات پزشکی احساس می‌شود.

وی گفت: از دیدگاه بسیاری از صاحبنظران و مسئولان امر تجهیزات پزشکی همه ساله بیش از ٣۰ درصد از هزینه‌های هر تخت بیمارستانی را به خود اختصاص می‌دهد؛ ارزش ریالی تجهیزات پزشکی مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز بسیار زیاد است که این مهم اهمیت حفظ، نگهداری و احیا تجهیزات را با توجه به قیمت بالای آنها دوچندان می‌کند.

ایزدی با اشاره به اینکه شرایط کنونی کشور و وجود تحریم‌ها و اثرگذاری آن بر روی کاهش منابع جهت تأمین تجهیزات پزشکی، وجود مرکزی به منظور بازسازی تجهیزات فرسوده و بازچرخانی آنها به مراکز درمانی ضروری است، عنوان کرد: در صورت تأمین فضای فیزیکی مناسب و جذب نیرو‌های متخصص، امکان توسعه این مرکز میسر می‌باشد که منجر به حفظ منابع و اثربخشی بالایی در تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای دانشگاه خواهد شد. 

وی گفت: شواهد بیانگر آن است که عدم توجه به اصول صحیح مدیریت نگهداشت تجهیزات پزشکی، باعث از رده خارج شدن تعداد زیادی از تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی دانشگاه شده و با توجه به کمبود منابع و موضوع تحریم‌های ظالمانه بایستی با فرآیند بازسازی تجهیزات پزشکی هزینه گزاف تعویض و تعمیر تجهیزات را در مراکز درمانی و خصوصاً بیمارستان‌ها کاهش داد. در این شرایط، وجود مرکزی برای بازسازی و احیای تجهیزات معیوب و اسقاط و استفاده مجدد در چرخه درمان ضروری به نظر می‌رسد. علاوه بر این، تامین دستگاه‌های مورد نیاز سایر مراکز درمانی از این طریق میسر خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر