صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۹ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳

دستگاه بسته بندی ساندویچ

بسته بندی ساندویچ و نگهداری مواد غذایی جزو معضلاتی است که همواره صاحبان و کارگاه‌های فعال در صنعت غذا با آن روبرو هستند.
کد خبر : 932868

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌بسته بندی ساندویچ و نگهداری مواد غذایی جزو معضلاتی است که همواره صاحبان و کارگاه های فعال در صنعت غذا با آن روبرو هستند. ولی راه حل چیست؟ این مسئله چالش برانگیز در گذشته منجر به ایجاد محدودیت هایی در انتقال و نگهداری مواد غذایی شده بود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی خوشبختانه این معضل با ورود دستگاه سیل وکیوم، به آسانی رفع شده است. چرا که این دستگاه بسته بندی ساندویچ علاوه بر حفاظت از آن در برابر فساد، شکل زیبایی در بسته بندی مانند ساندویچ کلاپ را نیز به ارمغان می آورد.

در واقع افراد فعال در صنعت غذایی مانند یسته بندی ساندویچ کلاپ با خرید این دستگاه یک تیر و دو نشان می زنند. یعنی هم از فساد ساندویچ و محصولات غذایی پیشگیری می کنند و هم با خلق پک های خاص در جهت جلب نظر هر چه بیشتر مشتریان اقدام می کنند.

در این مقاله قصد داریم تا شما را با انواع دستگاه بسته بندی ساندویچ و اهمیت و مزایای آن آشنا کنیم. پس تا انتهای این مقاله از مجموعه سربلند تولید کننده دستگاه های بسته بندی همراه باشید.

دستگاه بسته بندی ساندویچ

اهمیت خرید دستگاه بسته بندی ساندویچ

به طور کلی مهمترین عامل اساسی در اهمیت خرید این دستگاه، بسته بندی استاندارد و نگهداری آن می باشد. اصلی ترین عامل در اهمیت خرید دستگاه نامبرده تنوع محصولات بی نظیری می باشد که می توان به وسیله این دستگاه آماده نمود.

آن دسته از صنایعی که در زمینه تولید پنیر پیتزا، انواع پیتزا نیمه آماده، خمیر های پیراشکی و بسیاری از مواد غذایی دیگر فعال هستند، نیازمند انجام بسته بندی های استاندارد به منظور جلوگیری از فساد مواد غذایی می باشند.

از این رو همه ساندویچ های سرد، ساندویچ کلاپ، ژامبون مرغ و گوشت، فلافل آماده، الویه ها و ژامبون های لذیذی که همواره از خوردن آن ها لذت می برید، توسط دستگاه بسته بندی ساندویچ، آماده شده است!

بسته بندی ساندویچ

 

آشنایی با دستگاه سیل وکیوم، دستگاه بسته بندی ساندویچ

سیل وکیوم ساندویچ نوعی از دستگاه بسته بندی ساندویچ می باشد که از جمله ابزارآلات کاربردی و مهم در صنایع غذایی محسوب می شود. این دستگاه معمولا در بسیاری از کارگاه‌ های تولید ساندویچ و غذاهای نیمه آماده، رستوران‌ها، هتل ها، کترینگ‌های غذایی، آبمیوه فروشی‌ ها، بستنی‌ فروشی‌ ها و غیره در ابعاد و انواع مختلف استفاده می شود.

دستگاه سیل وکیوم به صورت وکیوم عمل نموده و هوای داخل بسته های مواد غذایی را تخلیه می کند. از همین رو دستگاه بسته بندی ساندویچ با پیشگیری از اکسیده شدن، کپک و بو گرفتن مواد غذایی به افزایش طول عمر و حفظ کیفیت اصلی آن ها نیز کمک می کند.

 

این امر باعث می شود سادویچ بسته بندی شده بیشتر در فروشگاه برای فروش بماند و مرجوعی کم تر می شود. شایان ذکر است که سیل وکیوم طیف گسترده ای از مواد غذایی همچون سبزیجات، گوشت، سالاد، ساندویچ ها، قارچ، خشکبار، خرما و غیره را شامل می شود.

به وسیله دستگاه سیل وکیوم می توانید سادویچ کلاپ را به شکل کاملا بهداشتی در ظروف پلاستیکی مثلثی بسته بندی کنید. وکیوم و تزریق گاز در ماندگاری و حفظ طراوت ساندویچ کلاپ نقش زیادی دارد.

 

انواع دستگاه های بسته بندی ساندویچ

همانطور که عنوان شد، دستگاه بسته بندی ساندویچ در صنایع غذایی کاربرد گسترده ای دارد. به طور کلی انواع این دستگاه شامل:

  • دستگاه بسته بندی ساندویچ در نایلون:
    این دستگاه فرآیند پک کردن را به کمک انرژی الکتریکی انجام می دهد. استفاده و کنترل این دستگاه همه کاره بسیار آسان است. به گونه ای که بعد از قرار دادن ساندویچ ها روی نوار نقاله، ادامه فرآیند پک کردن به طور خودکار صورت می گیرد.
    هنگام ورود محصولات غذایی مختلف به درون این سیستم، یک لایه سلفون کل محصول را پوشش داده و به این ترتیب از فساد مواد غذایی جلوگیری می کند. البته ساندویچ ها پس از عبور از نوار نقاله به سمت فک حرارتی حرکت می کنند تا عملیات دوخت و برش بر روی رول های نایون انجام شود.
    همچنین انرژی لازم این دستگاه به وسیله الکتروموتور تعبیه شده در آن تامین می شود.
  • دستگاه بسته بندی سیل وکیوم ساندویچ کلاپ در ظرف پلاستیکی:
    در این دستگاه ظروف ساندویچ در قالب های دستگاه قرار گرفته، عملیات وکیوم، تزریق گاز، دوخت و پرس نایلون روی ظرف انجام می شود. به این ترتیب دستگاه ساندویچ بسته بندی شده مانند کلاپ را آماده می نماید.

دستگاه سیل وکیوم ساندویچ

مزایای بسته بندی ساندویچ به وسیله دستگاه سیل وکیوم

انجام بسته بندی ساندویچ به کمک دستگاه سیل وکیوم مزایای بسیار زیادی را برای همه کسب و کارهای حوزه مواد غذایی به ارمغان می آورد. اصلی ترین مزیت، بهداشتی و استرلیزه بودن بسته بندی می باشد.

چرا که بکارگیری تجهیزات پیشرفته در این دستگاه ها از آلودگی ساندویچ ها و سایر مواد غذایی جلوگیری می نماید. به همین خاطر هیچ گونه علائم فساد مواد غذایی در بسته بندی های به صورت سیل وکیوم و تزریق گاز مشاهده نمی شود.

از دیگر مزایای دستگاه های بسته بندی سیل وکیوم پکلاپ می توان به سرعت بالا، بکارگیری آسان و کنترل اتوماتیک در پک کردن محصولات اشاره کرد.

کلیه ماشین آلات تولید شده توسط شرکت سربلند شامل ۱۲ ماه گارانتی و ۱۵ سال خدمات پس از فروش می باشند و آموزش کار با دستگاه ها توسط متخصصان این شرکت صورت می گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر