صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳

تاکید بر تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه‌های پرخطر

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: توصیه ما تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه‌های پرخطر در زمان طلایی است.
کد خبر : 932776

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری آنا،‌ بابک عشرتی معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: در کشور‌های نیمکره شمالی از جمله ایران، موارد آنفلوانزا از اواسط مهرماه شروع می‌شود و این روند افزایشی تا اواسط اسفند ماه ادامه دارد، البته پارسال شاهد افزایش موارد آنفلوانزا از اواخر شهریور بودیم.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه‌های پرخطر، ادامه داد: در برخی گروه‌های پر خطر ابتلاء به آنفلوانزا می‌تواند موجب بستری فرد در بخش‌های ویژه و حتی فوت شود.

وی افزود: توصیه وزارت بهداشت این است که گروه‌های پرخطر شامل نیرو‌های درمانی به خصوص در بخش‌های عفونی، ویژه و اورژانس، افراد بالای ۶۰ سال، مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای مانند سرطان، دیابت و پرفشاری خون، بیماران پیوندی، بیماران مصرف کننده دارو‌های تضعیف کننده ایمنی بدن و زنان باردار، واکسن آنفلوانزا را تزریق کنند.

عشرتی با اشاره به زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوانزا بیان کرد: زمان طلایی تزریق واکسن از نیمه شهریور تا اواسط مهر است، اما بر اساس تحقیقات انجام شده افراد پرخطر حتی تا اواسط بهمن ماه می‌توانند واکسن را تزریق کنند. باید توجه داشت که اثر محافظتی و ایمنی واکسن ۱۰ تا ۱۵ روز پس از تزریق در بدن فرد ایجاد می‌شود.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه تب، بدن درد و سرفه از علائم آنفلوانزاست، گفت: تاکید داریم، مبتلایان تا زمانی که تب قطع نشده در فضا‌های پر تجمع و محل کار حضور پیدا نکنند، همچنین فرد مبتلا هنگام صحبت با سایر افراد از ماسک استفاده کند، باید توجه داشت که شست و شوی دست‌ها در پیشگیری از بیماری‌هایی مانند آنفلوانزا بسیار تأثیرگذار است.

عشرتی اظهار کرد: با توجه به اینکه واکسن نیرو‌های درمان و تعدادی از مادران باردار تحت پوشش شبکه بهداشتی در کشور را معاونت بهداشت تأمین می‌کند، تعدادی واکسن تأمین و بین دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر