صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۶ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۳
وزیر بهداشت خبر داد؛

لزوم راه‌اندازی شبکه بهداشت، پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرها

وزیر بهداشت با تأکید بر نقش بهورزها در سلامت جامعه گفت: چنانچه سیستم شبکه بهداشت، پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهر‌ها جاری و متمرکز شده و نظام ارجاع نیز برقرار شود، به اهدافمان در برنامه هفتم توسعه و سیاست‌های ابلاغی خواهیم رسید
کد خبر : 930770

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا ظفرقندی، صبح شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، به مناسبت روز بهورز، از مرکز جامع سلامت روستای هفت جوی بازدید کرد.

وزیر بهداشت گفت: بهورزان پایه سلامت کشور هستند و ما قدردان زحمات آنان بوده و هستیم.

وی با اشاره به فعالیت ۱۹ هزار خانه بهداشت در سراسر کشور، افزود: ۳۰ هزار بهورز که دو سوم آنان را زنان و مابقی را مردان تشکیل می‌دهند، در خانه‌های بهداشت سراسر کشور مشغول خدمت رسانی به مردم هستند.

ظفرقندی با بیان اینکه هر بهورز به جمعیتی بالغ بر هزار تا هزار و پانصد نفر خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌دهد، خاطرنشان کرد: بهورزان در روستا‌ها و شهرها، وضعیت سلامت مادران و نوزادان را از دوران بارداری تا تولد و حین رشد، رصد و پیگیری می‌کنند و آموزش‌ها و مراقبت‌های لازم را در اختیار مردم قرار می‌دهند.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: نقش بهورزان عزیز در کنترل، پیشگیری و واکسیناسیون بیماری‌های واگیردار و غیرواگیر و همچنین بهداشت دهان و دندان بسیار مؤثر بوده و برای نظام سلامت ارزش افزوده به شمار می‌آید، چراکه واکسیناسیون به موقع سبب کاهش بار درمانی در آینده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به دغدغه رئیس جمهور درباره شبکه بهداشت، پزشکی خانواده و نظام ارجاع، باید تلاش کنیم تا این سیستم را در سراسر کشور به ویژه شهر‌ها نیز پیاده سازی کنیم؛ چنانچه این سیستم در شهر‌ها جاری و متمرکز شده و نظام ارجاع نیز برقرار شود، به اهدافمان در برنامه هفتم توسعه و سیاست‌های ابلاغی خواهیم رسید.

ظفرقندی تاکید کرد: حوزه سلامت را باید با تأمین منابع پایدار و تکریم جامعه سلامت کشور از بهورز گرفته تا متخصصان و فوق تخصصان، به خوبی پیش ببریم.

وزیر بهداشت، در خصوص معیشت و جذب بهورز در سراسر کشور، تاکید کرد: تلاش می‌کنیم شرایط را برای معیشت بهورزان و کادر سلامت در خانه‌های بهداشت بهبود بخشیده و در بودجه‌های عمومی کشور نیز در نظر بگیریم.

وی در پایان یادآور شد: برای رفع کمبود بهورز و جذب نیرو‌های جدید، گفتگو‌هایی را با سازمان اداری و استخدامی کشور آغاز خواهیم کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر