صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۲ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۵

تلاش برای کشف اسرار اولین مسجد انگلستان و بناهای مرموز دیگر + تصاویر

مؤسسه دولتی «انگلستان تاریخی» در تلاش برای کشف اسرار تعدادی از ساختمان‌های قدیمی آن کشور از ساکنان منطقه درخواست کرده است هرگونه اطلاعات و عکس مرتبط با آن بنا‌ها را در اختیار آن مؤسسه قرار دهند.
کد خبر : 93040

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، اولین مسجد انگلستان که در قرن نوزدهم در لیورپول به مسجد تبدیل شده، در میان بناهای تاریخی است که مؤسسه دولتی «انگلستان تاریخی» (Historic England) از مردم درخواست کرده است تا به رفع ابهام و کشف اسرار آن‌ها کمک کنند.


«انگلستان تاریخی» برای اولین بار از عموم مردم درخواست کرده است تا اطلاعات و عکس‌های خود از مکان‌های تاریخی ارزشمند آن کشور را به اشتراک بگذارند. اعلام اسامی چهار بنا فقط آغاز یک اقدام گسترده برای کمک عموم مردم به غنی‌سازی فهرست آثار میراث فرهنگی و تاریخی انگلستان است.


به گزارش ITV مسجد عبدالله گیلیام در لیورپول که اولین مسجد برپا شده در انگلستان در قرن نوزدهم است، از جمله بناهایی است که مؤسسه «انگلستان تاریخی» از مردم و به‌ویژه ساکنان محل درخواست کرده است هرگونه اطلاعات در مورد آن‌ها را به اشتراک بگذارند.



این مکان به نشانی شماره 8 براگهام تراس در لیورپول در سال 1887 به مکانی که تصور می‌شود اولین مسجد انگلستان بوده، تبدیل شده است. این مسجد برای مسلمانان انگلیسی زبان را یک وکیل ساکن آن محل به نام ویلیام هنری گیلیام احداث کرد که پس از سفر به قلمرو امپراتوری عثمانی به اسلام گروید.


«انگلستان تاریخی» وجود این مکان را به عنوان گواهی بر ظرفیت شهر لیورپول به عنوان آن‌که پذیرای فرهنگ‌ها و ادیان مختلف باشد و برازنده لقب «شهر جهانی» باشد، دانسته است و از مردم درخواست کرده که هرگونه عکس از این ساختمان فوق‌العاده و اطلاعات بیشتر در مورد شخصیت گیلیام را در اختیار آن مؤسسه قرار دهند.



ساختمان پروت در بیرمنگام، الهام‌بخش جی آر. آ. تالکین نویسنده مجموعه رمان‌های «ارباب حلقه‌ها»


99درصد از مردم در انگلستان در مکا‌ن‌هایی زندگی می کنند که کمتر از یک مایل از یکی از ساختمان‌ها یا مکان‌های نام برده تاریخی فهرست شده زندگی می‌کنند و داستان‌های اسرار آمیز متعددی در مورد هرکدام از این بناها وجود دارد.



قلعه تاترشال در لینکلن‌شایر که گفته می‌شود آتشکده‌ای قرون وسطایی بوده است


به گزارش BBC، مؤسسه «انگلستان تاریخی» فهرستی از 400 هزار مکان را در اختیار دارد که به تدریج از مردم برای کسب اطلاعات در مورد تعدادی از آن‌ها درخواست خواهد کرد.



بقایای صومعه‌ای در شرق ساسکس


بنای گلاسترشایر که ادوارد جنر برای اولین بار واکسن آبله را در آن تزریق کرد نیز در فهرست 21 مکانی است که اطلاعات مربوط به آن‌ها از عموم مردم درخواست شده است.


سنگ موسوم به «روفوس» در همشایر از دیگر مکان‌های این فهرست است. گفته می‌شود این نقطه‌ای است که در سال 1100، تیری از آن به سوی ویلیام دوم پرتاب شد و او را کشت. اولین خوابگاه زنان بی سرپناه در منچستر که در سال 1910 این کاربری را پیدا کرد و اردوگاه زنانه گرینهم که بین سال‌های 1982 تا 200 مورد استفاده قرار می‌گرفت و در کنار آشیانه موشک‌های کروز در برکشایر قرار دارد، از دیگر مکان‌های یاد شده هستند.



تپه اینگلبورو هیلفورت در یورکشایر


ساختمان پروت در بیرمنگام که تصور می‌شود جی آر. آ. تالکین نویسنده مجموعه رمان‌های «ارباب حلقه‌ها» از آن برای نگارش کتاب‌های خود الهام گرفته، قلعه تاترشال در لینکلن‌شایر، سردیس هانا توینوی در مالزبوری که گفته می‌شود متعلق به یک زن خدمتکار است که در اوایل قرن هجدهم ببر از قفس گریخته‌ای او را خورده است، بقایای بناهایی باستانی بر سر تپه اینگلبورو هیلفورت در یورکشایر که احتمالاً متعلق به عصر آهن است و سنگ قبر Bullie the Bullfinch در چشایر از جمله مکان‌هایی هستند که اطلاعات چندانی در مورد آن‌ها در دست نیست.


انتهای پیام/

برچسب ها: عثمانی لیورپول
ارسال نظر