صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۰ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۳
وزیر بهداشت:

قبل از کمبود دارو باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: قبل از اینکه دچار کمبود دارو شویم باید اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم و مواد اولیه و سایر چیز‌های مورد نیاز را تهیه کرده تا دچار این مشکل نشویم.
کد خبر : 930114

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا ظفرقندی روز جمعه در مراسم اختتامیه کنگره انجمن علمی داروسازان ایران، اظهار کرد: این موضوع تکلیف برنامه هفتم است که به سرعت باید انجام شود. تکلیف اصلی برنامه هفتم این است که اساسنامه سازمان غذا و دارو تنظیم و به روز رسانی شود.

وی بیان داشت: از همه صاحبنظران و اندیشمندان درخواست دارم که کمک کنند تا این کار به سرانجام برسد. موضوعاتی مانند نظام دارو، قیمت گذاری دارو باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی بر نظارت و رصد بر تولید دارو تاکید کرد و گفت: قبل از اینکه دچار کمبود دارو شویم باید اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم، و مواد اولیه و سایر چیز‌های مورد نیاز را تهیه کنیم تا دچار این مشکل نشویم.

وی ادامه داد: این اصلأ خوب نیست که دارویی که برای بیمار بسیار ضروری است، در دسترس اش نباشد و این کار می‌تواند بیمار را دچار آسیب جدی کند، به عبارتی چیزی نیست که بتوان به راحتی از کنارش گذشت.

وزیر بهداشت تاکید کرد: رفع این موضوع نیاز به همت جمعی همه کسانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، دارد.

وی، شفافیت، وجود چشم انداز استراتژیک، عدالت و دسترسی عادلانه، مشارکت ذی نفعان، کارآمدی و پاسخگویی از مهمترین شاخصه حکمرانی خوب اعلام کرد و گفت: خوشبختانه در حوزه دارو همدلی و همگرایی خوبی وجود دارد. در برخی از حوزه‌ها اینقدر اختلافات زیاد است، کار خیلی سخت جلو می‌رود ولی در حوزه دارو از دانشگاه‌ها تا محیطی‌ترین جا‌ها از جمله داروخانه‌ها از یک همگرایی و همراهی برخوردار هستند.

ظفرقندی افزود: وظیفه ما این است که هماهنگ کننده کار‌ها باشیم. تقاضای من است که با همدیگر کمک کنیم تا همه ابعاد دارو اعم از تولید، پخش، قیمت گذاری و دسترسی دارو کار‌ها به خوبی پیش برود و خدمات خوبی به مردم ارایه شود.

وی بر قیمت گذاری درست دارو تاکید کرد و گفت: هرکدام از موارد فوق دچار مشکل شود، آسیب آن به مردم وارد می‌شود. شأن و جایگاه مردم این است که خدمت درست و صحیح باید به آنان ارایه شود.

وی اظهارداشت: ما باید گلوگاه‌ها صنعت دارو را شناسایی کنیم و برای حفظ حرمت مردم باید این گلوگاه‌ها حذف کنیم. باید دست به دست همه دهیم تا مشکلات این حوزه را برطرف کنیم

وی بر برطرف شدن مشکلات ارزی حوزه دارو تاکید کرد و گفت: با رییس جمهور و سازمان برنامه و بودجه در این زمینه جلساتی داشتم تا بتوانیم این موضوع را برطرف کنیم.

وزیر بهداشت افزود: قرار شد سهم مناسبی از صندوق ذخیره ارزی برای رفع مشکلات این حوزه در نظر گرفته شود که امیدواریم بزودی به چرخه کار قرار گیرد.

وی اظهار امیدواری کرد که حاصل همه اقدامات و تلاش‌ها این باشد که مردم جز رنج بیماری، رنج دیگری را تحمل نکنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: ارز دارو
ارسال نظر