صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۷ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۳

کاربردشیرگازی سارادرساختمان چیست وقیمت جدیدشیرگازی سارا درب کارخانه ساراگاز

برای خرید شیرگازی سارا و سایر محصولات این برند خوشنام می‌توانید به دو صورت آنلاین و حضوری اقدام نمایید بر همین اساس جهت خرید آنلاین به سایت مجموعه‌ی سارا و برای خرید حضوری از طریق مراجعه به نمایندگی‌های سارا اقدام نمایید.
کد خبر : 929528

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، امروزه شیرآلات جز جداناشدنی از زندگی انسان به حساب می آیند و نقشی انکار ناپذیر در آسایش و سطح کیفیت زندگی انسان ایفا می کنند. در این میان نام شیرآلات سارا به عنوان یک برند شناخته شده، محبوب و مرغوب برای نیل به این اهداف می درخشد.

از ویژگی های و قیمت محصولات سارا گازمی توان به مهم ترین اصل، یعنی کیفیت بالای آن ها اشاره نمود. در ساخت شیرآلات سارا از استانداردترین مواد، شیوه های تولید و عرضه کالا استفاده می شود بنابراین تمامی تولیدات این برند دارای نشان استاندارد ملی هستند و این خود می تواند گواهی بر سطح کیفی آن ها باشد.

همچنین استفاه از متد روز دنیا و تجهیزات مدرن باعث شده تا این برند به یکی از خوشنام ترین برندهای داخلی شیرآلات تبدیل شود که قابل رقابت با نمونه های خارجی است.

متخصصان زبده در تمامی بخش های تولید و عرضه در حال تلاشند تا ضمن ارائه ی محصولی با کیفیت، با مناسب نگه داشتن قیمت ها در جهت جلب رضایت شما مشتریان گرامی قدم بردارند.

همچنین در زمینه ی عرضه کالا تلاش می شود تا با فروش آنلاین و راه اندازی نمایندگی های متعدد، کمک کنیم محصولات به راحتی در دسترس شما عزیزان قرار گیرند.

این مقاله در مورد یکی از انواع  شیر، یعنی شیر گازی سارا و مشخصات فنی آن نوشته شده است. چنانچه در حال جستجوی این مطلب هستید تا انتها با ما همراه باشید.

برای ورود به لیست قیمت شیرگازی سارا کلیک کنید.
شیر گازی چیست؟
به شیرهایی که به منظور قطع و وصل کردن جریان مورد استفاده قرار می گیرند شیر گازی گفته می شود. به دلیل اینکه بیشترین استفاده از این شیر در لوله کشی گاز است با نام شیر گازی شناخته می شود اما نکته مهم اینکه برای انواع سیستم لوله کشی آب، گاز، روغن و ... نیز کاربرد دارد.

تعمیر،طرز استفاده و نگهداری راحت از شیر گازی سارا سبب شده تا به صورت گسترده برای موارد صنعتی مورد استفاده قرار گیرد و از نظر مقاومت قادر است تا فشار 1000 بار و دمای تا 400 درجه سانتی گراد را تاب بیاورد.

انواع شیر گازی سارا
شیر گازی سارا در دو نوع شیر دسته گازی و شیر قفلی تولید می شود که در ادامه هر کدام را به صورت مختصر بررسی خواهیم کرد.

شیر دسته گازی سارا
در ابتدا به منظور شناخت بهتر لازم است بدانید این شیر به نام های شیر توپی و ball valve، شیر تک ضرب، شیر ربع گرد و شیر ضربه ای هم معروف است.

کار اصلی این نوع شیر قطع و وصل کردن جریان و عملکرد آن به صورت off/on است، یعنی شیر باید یا به صورت کامل باز یا بسته باشد زیرا قرار دارد آن در حالت نیمه باز باعث خرابی زود هنگام شیر خواهد شد.

شیر دسته گازی در تمامی سایزهای استاندارد از 2/1 تا 2 اینچ تولید می گردد.

شیر قفلی گازی سارا
کار شیر قفلی قطع کردن کلی گاز در قسمت انشعابات است و در پشت کنتور نصب می شود، فرق این مدل شیر با دسته گازی در قفل شدن آن است یعنی روی شیر زایده ای قرار گرفته که باعث قفل شدنش می شود.

نکته: در هر دو نوع شیر دسته گازی و شیر قفلی گازی سارا تست، تعبیه شده و به این شکل است که مقداری هوای فشرده در شیر وجود دارد که با چرخش دسته صدایی مانند ترکیدن یک کیسه هوا تولید می کند. این صدا نشان دهنده سالم بودن شیر است.
سایز شیرهای گازی سارا
این شیرها در تمامی سایزهای مورد نیاز شامل: 2/1، 4/3، 1، 1و 4/1، 1و 2/1 و 2 اینچ تولید و عرضه می شوند که از میان این شیرها شیر قفلی در سایز 1و2/1 و شیر توپی در تمامی سایزهای گفته شده وجود دارد.

مشخصات شیرگازی
شیر گازی سارا گاز از 5 قسمت اصلی تشکیل شده اند که به صورت زیر دسته بندی می شوند:

این شیر دارای یک ساقه سوپاپ که به دو شکل دستی و خودکار عمل می کند و به توپ متصل شده، است.
بخش دوم این شیرها حلقه هاییست که در اطراف دریچه نصب شده اند.
 محفظه.
بخش مهم بعدی توپ است که قطع و وصل شدن جریان با کمک آن به عنوان یک مانع انجام می گیرد.
جایگاه توپ، محلی که توپ در آن قرار می گیرد.
دسته این شیر تحت زاویه 90 درجه حرکت می کند و با جابه جا شدن توپ مسیر عبور جریان باز و بسته می شود. این شیرها ساختمان ساده ای دارند و طرز استفاده از آن ها آسان است.

روش کار به این شکل است که گردش ربع دایره ی دسته (90 درجه) باعث می شود قطعه ی توپی مسیر جریان را باز کند که در این حالت می گوییم شیر باز است و با بر گرداندن دسته به حال اولیه توپ مسیر جریان را مسدود می کند و شیر بسته می شود.

در حالت باز دسته در راستای لوله قرار می گیرد و در حالت بسته دسته بر لوله متقاطع است.

بررسی ظاهری بدنه
بدنه ی شیر گازی در انواع بدنه یک تکه، بدنه سه تکه، بدنه چند تکه، بدنه دارای اتصال از بالا بدنه جوشی تولید می گردد.

این تفاوت ها در بدنه به دلیل تفاوت در ساخت و مونتاژ جایگاه قرارگیری توپ رخ می دهد اما نکته ی مهم آن که عملکرد تمامی این بدنه ها یکسان و تعمیر و تعویض آن ها راحت است.

در نوع سه تکه به دلیل اینکه قطعات مختلف از جمله توپی، استم و جایگاه توپی قابلیت جدا شدن دارند در صورت خرابی می توان به راحتی آن را حذف و قطعه ی سالم را اضافه کنید.

شیرهایی با بدنه یک تکه، دو تکه و سه تکه در سایزهای بیشتر از 2 اینچ تولید می شوند. بدنه ی یک تکه به دلیل اینکه فضای رزوه شده ی کمتری دارد قیمتش نسبت به سایر شیرها بیشتر است.

اما شیرهای دو تکه دارای روزنه های بزرگ و استاندارد هستند و به همین دلیل شیرها از نظر روزنه مکانیسم توپی هم تفاوت دارند که این مورد به فشار کار مربوط می شود. در ادامه در مورد فشار کاری این شیرها صحبت خواهیم کرد.

انواع شیر گازی از نظر فشار کار
شیر گازی سارا از نظر فشار کاری به دو دسته ی کم فشار و پر فشار تقسیم می شود.

شیر پر فشار: به شیرهایی گفته می شود که برای فشار بیش از psi 3000 و کمتر از psi 7000 ساخته شده اند. البته شیرهایی نیز وجود دارد که سایز و ساختار و نشت بندی آن ها به شکلی انجام شده که برای فشار تا 15000 هم قابل استفاده هستند.

به دلیل شباهت عملکرد شیرهای توپی پر فشار با سیستم های هیدرولیک به این شیرها شیر توپی هیدرولیک هم گفته می شود.

شیر کم فشار: برای کار در فشار کمتر از psi3000 مناسب هستند.

جنس شیر گازی
از نظر جنس، این شیرها به دلیل خواص مکانیکی خوب از مس و روی ساخته می شوند همچنین از شیرگازی برنجی می توان برای انتقال مواد مختلفی مانند آب، گاز، روغن، هوا و .... استفاده نمود.

از ویژگی های برنج می توان به مقاومت و دوام بالا، ضد زنگ بودن، ضد خوردگی، مقاومت در برابر دمای بالا و پایین و ... اشاره کرد.

جنس شیر کاملا به شرایط بستگی دارد به عنوان مثال برای شیری که در لوله کشی حاوی مواد خورنده مورد استفاده قرار می گیرد، باید از فلزی استفاده شود که در برابر خورگی مقاومت بالایی داشته باشد یا در لوله کشی آب به دلیل اینکه احتمال زنگ

زدن وجود دارد لازم است در ساخت شیر ماده ای استفاده شود که خاصیت ضد زنگ بودن داشته باشد.

در قسمت دسته ی شیر گازی یک روکش پلاستیکی وجود دارد که از دسته محافظت و استفاده از آن را راحت تر می کند.

پلاستیک دسته در رنگ های مختلفی از جمله قرمز، آبی و ... تولید می شود که در انشعابات آب رنگ قرمز به معنی لوله ی آب گرم و رنگ آبی نشان دهنده لوله ی آب سرد است.

جنس بدنه
در این قسمت به تعدادی از موادی که با آن بدنه ی شیرهای گازی ساخته می شود اشاره می کنیم، اما لازم است بگوییم به جز موارد زیر بدنه ی شیر با مواد دیگری هم ساخته می شود.

استینلس استیل، برنج، برنز، کروم، تیتانیوم، پی وی سی، سی پی وی سی و ... .

برای بخش جایگاه توپی و نشت بندها هم مواد مختلفی وجود دارد که بر اساس کاربرد شیر و سازگاری شیمیایی، فشاری کاری و تغییرات دمایی آن یکی از انواع مواد زیر انتخاب می شود:

TFM,DELRIN، تفلون (RTFE)، KELF، متال، نایلون، PEEK، تفلون TFE، پلی اتیلن UHMK، VITON، GROFIL و .... . در ادامه در مورد معایب و مزایای شیر گازی سارا صحبت خواهیم کرد.

مزایای شیر گازی سارا
ساختمان ساده
کاربرد آسان
قیمت بسیار مناسب
سرعت عملکرد بالا
دوام و طول عمر بالا
ساخته شده از بهترین و با کیفیت ترین متریال
دارنده نشان استاندارد ملی که نشان دهنده کیفیت آن است
این شیر به دلیل ویژگی های خاصی که دارد از شیرهای دروازه ای و سوزنی نیز بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد و به آن ها ترجیح داده می شود.

معایب شیر گازی
به دلیل اینکه همیشه مقداری آب در بخش مرکزی بدنه باقی می ماند، در دمای پایین این آب یخ می زند و شیر دچار مشکل می شود. برای جلوگیری از این اتفاق می توانید شیر را عایق کنید و یا از پلاگ مقاوم در برابر یخ زدن استفاده نمایید.
در عملیات های سوپاپی ممکن است کنترل خود را از دست بدهند.
کاربرد شیر گازی
از شیرهای گازی در مصارف خانگی، صنعتی، تجاری، تاسیسات شهری، تجهیزات گرمایشی، سیستم آبیاری و انتقال آب در کشاورزی و خطوط انتقال گاز و ... استفاده می شود.

کاربرد شیر گازی سارا در صنعت نفت و گاز
کنترل این شیر در صنعت نفت و گاز به دو شکل کنترل از راه دور و کنترل دستی یا مستقیم انجام می شود. به طور کلی شیر گازی به شکل دستی و به کمک یک موتور کار می کند. شیر دسته دارای یک دسته اهرم مانند است که به طور مستقیم به استم یا ساقه ی شیر متصل خواهد شد.

بررسی اجزای تشکیل دهنده شیر گازیبدنه: این قسمت از شیر گازی به عنوان یک سد در مقابل فشار محیط است و باعث می شود هیچ فشاری به لوله ها منتقل نشود.

در ساختار این شیرها اتصالات رزوه، پیچ و مهره و جوش بدنه را به لوله وصل می کند.

ساقه: مهم ترین کاری که در شیر گازی انجام می شود باز و بسته شدن آن است که این عمل به وسیله ساقه دیسک توپی انجام می شود. دیسک توپی را اهرم یا دسته می چرخاند.

واشر: یکی دیگر از اجزای شیر واشر است که نقش بسیار مهمی در آب بندی آن دارد. چنانچه واشر خوب  سفت نشود امکان ایجاد نشتی وجود دارد و اگر خیلی سفت شود باعث ایجاد اشکال در حرکت ساقه می شود. بنابراین نصب صحیح شیر از اهمیت برخوردار است. واشر باعث آب بند شدن کلاهک و ساقه می شود.

سرپوش: وسیله ای که باعث می شود تا تمام اجزا  در داخل بدنه به خوبی در کنار یکدیگر نگه داشته شوند همچنین این قطعه مانع دوم در برابر فشار محسوب می شود و به عنوان پوشش برای دهانه دریچه کاپوت عمل می کند.

توپ: این بخش فشار جریان در حالت بسته را تحمل می کند.

نمایندگی شیر گازی سارا
برای خرید شیرگازی سارا و سایر محصولات این برند خوشنام می توانید به دو صورت آنلاین و حضوری اقدام نمایید بر همین اساس جهت خرید آنلاین به سایت مجموعه ی سارا و برای خرید حضوری از طریق مراجعه به نمایندگی های سارا اقدام نمایید.

چنانچه به اطلاعات بیشتری نیاز دارید و یا برای اطلاع از قیمت ها و لیست نمایندگی های مجاز می توانید با شماره های درج شده در سایت تاسیسات امینکو تماس بگیرید.

کارشناسان ما آماده ی پاسخگویی به سوالات شما دوستان گرامی خواهند بود.

از اینکه تا انتهای مطلب با ما همراه بودید، از شما سپاسگزاریم

انتهای پیام/

ارسال نظر