افزایش پنجاه درصدی تولید محصولات گلخانهای در واحد گرمسار +تصاویر
دکتر طاهره میرساردو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، گفت: «تولید محصولات گلخانهای در این واحد دانشگاهی نسبت به دوره گذشته رشد چشمگیری داشته و شاهد افزایش پنجاه درصدی تولید بودهایم.»
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، اظهار کرد: «در راستای تحقق سیاستهای دانشگاه آزاد اسلامی و تامین منابع مالی غیر شهریهای، 2 هزار متر مربع از زمینهای مرکز تحقیقاتی سیفیجات و گلخانهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار زیر کشت خیار درختی ارگانیک رفته است که با اقدامات انجام شده و مدیریت اصولی و روشهای ارگانیک شاهد افزایش قابل توجه تولید بودهایم.»
وی با بیان اینکه این طرح در راستای طرحهای اقتصادی و خودکفایی دانشگاه آزاد اسلامی و در سایت مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار ایجاد شده است، افزود: «2 هزار متر مربع مزرعه زیر کشت گیاهان گلخانهای و ۲۵ هزار متر مربع مزرعه تحقیقاتی است که محصولات کشاورزی در آنها تولید میشود.»
سرپرست واحد گرمسار اظهار کرد: «در مزرعه گیاهان گلخانهای واحد گرمسار با استفاده از بذر درجه یک، محصولات به صورت ارگانیک و بدون استفاده از سموم شیمیایی تولید میشود و تولیدات این طرح مورد استفاده کارکنان و استادان قرار گرفته و مازاد آن به فروش میرسد.»
مزرعه گیاهان گلخانهای واحد گرمسار نسبت به سال گذشته 10 تن افزایش محصول داشته است
به گفته این مسئول دانشگاهی، در مزرعه گیاهان گلخانهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار تا خرداد امسال حدود 27 تن محصول خیار برداشت شده است که این مقدار در دوره گذشته حدود 17 تن بوده است.
سرپرست واحد گرمسار ادامه داد: «با توجه به سیاستهای کلان دانشگاه و تاکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر کاهش وابستگی به شهریه، مزارع آموزشی و تحقیقاتی واحد گرمسار با استفاده از پتانسیلها، امکانات و نیروی انسانی موجود فعالیت خود را آغاز کرده و سعی شده بدون استفاده از سموم شیمیایی دفع آفات و کنترلهای لازم صورت گیرد.»
میرساردو یادآور شد: «تولید و عرضه گوشت شترمرغ، پرورش زنبور و تولید عسل و کشت، تولید و عرضه گیاهان گلخانهای از جمله طرحهای اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار بوده که تاکنون به ثمر نشسته است.»
انتهای پیام/