صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۶ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۵

ساخت دستگاه انتقال حرارت با خصوصیات ویژه در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود

با انعقاد قراردادی پژوهشی بین دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در ساخت دستگاه انتقال حرارت با خصوصیات ویژه، راندمان دستگاه‌های انتقال حرارت با تکنولوژی جدید نانو در صنایع بالاتر می‌رود.
کد خبر : 92648

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به گفته معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با انعقاد قراردادی بین این واحد دانشگاهی و یکی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در زمینه ساخت دستگاه اندازه‌گیری ضریب انتقال حرارت جابجایی (مبدل حرارتی دولوله ای و صفحه‌ای) گام اولیه در زمینه افزایش راندمان مبدل‌های حرارتی برداشته شد.


دکتر صاحبعلی منافی با بیان اینکه این طرح از سوی دکتر مرتضی خوشوقت و مهندس امید سرتیپ زاده، دو نفر از استادان دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود اجرا شده است، افزود: «در این طرح بر بررسی ضریب انتقال حرارت با استفاده از نانو سیالات تأکید شده است که باعث افزایش انتقال راندمان حرارت خواهد شد«.


وی در مورد کار این دستگاه نیز بیان کرد: «دستگاه موردنظر، میزان حرارت مبادله شده در شرایط دمایی در دبی مختلف پارامترهای مؤثر بر انتقال حرارت را بررسی می‌کند«.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود افزود: «به‌عنوان نمونه با استفاده از این تحقیق علمی می‌توان به نتایجی دست‌ یافت تا رادیاتورهای حرارتی که دارای حجم بزرگی هستند، مثل رادیاتورهای مورد استفاده در منازل یا رادیاتور ماشین که برای انتقال گرمایش استفاده می‌شود با حجم بسیار کوچک‌تر از اندازه کنونی بتوانند انتقال حرارت بیشتری داشته باشند«.


منافی با توجه به اینکه این طرح سه مورد را دنبال می‌کند، اظهار کرد: «کوچک‌سازی مبدل‌های حرارتی، افزایش میزان حرارت و کاهش هزینه‌ها از اهداف ساخت دستگاه مورد نظر است که با محقق شدن دو مورد ذکرشده مورد سوم نیز اجرایی می‌شود«.


وی با بیان اینکه هزینه پیش‌بینی‌شده برای ساخت دستگاه و مراحل اجرایی این طرح 229 میلیون و 500 هزار ریال است، تصریح کرد: «یکی از مزایای مهم دستگاه این است که کاملاً از سوی کامپیوتر و نرم‌افزار کنترل می‌شود و هیچ نیازی به اپراتور ندارد«.


انتهای پیام/

ارسال نظر