صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۹ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۵
از سوی عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات

کتاب «سیروپ‌های گلوکزی» ترجمه شد/ سیروپ‌های گلوکزی چه هستند و چه می‌کنند

کتاب سیروپ‌های گلوکزی، تکنولوژی و کاربردها، تألیف پیتر هال، به همت عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات و فلورا فرخی دانشجوی دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی این واحد دانشگاهی ترجمه و از سوی انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات به چاپ رسید.
کد خبر : 92565

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات در این باره گفت: «سیروپ‌های گلوکزی که غالبا با نام متعارف شربت یا سیروپ‌های ذرت شناخته می‌شوند، از منابع مختلف نشاسته‌ای همچون ذرت، گندم و سیب زمینی استخراج می‌شوند.»


دکتر مسعود هنرور افزود: «سیروپ‌های گلوکزی به سبب دارا بودن ویژگی‌های خاص، می‌توانند در عین تأمین شیرینی مورد نیاز با صرفه اقتصادی قابل توجه در هزینه‌های تمام شده، ویژگی‌ها و خواص عملکردی منحصر به فردی را در مواد غذایی به وجود آورده و جایگزین مناسبی برای ساکاروز یا همان شکر معمولی به شمار روند.»


هنرور با بیان اینکه کتاب حاضر، همه اطلاعاتی که درباره تولید، فرآوری و به‌کارگیری انواع سیروپ‌های گلوکوزی مورد نیاز است را گردهم آورده است، ادامه داد: «تأکید بر اطلاعات کاربردی و حائز اهمیت دستورالعمل تهیه محصولات مختلف با استفاده از سیروپ‌های گلوکزی، ارائه محاسبات و اطلاعات مفید و مورد نیاز همراه با کاربردهای معمول و حتی بالقوه آنها، همگی از قابلیت‌های منحصر به فرد این کتاب به شمار می‌روند.»


به گفته وی، متخصصان صنایع غذایی می‌توانند با به‌کارگیری مطالب این کتاب از انواع کاربردهای خاص و دستورالعمل‌های تهیه بسیاری از محصولات غذایی مرتبط با قند و روش‌هایی برای جایگزین کردن ساکاروز با این قبیل سیروپ‌های گلوکزی بهره‌مند شوند.


هدف از نگارش این کتاب، شرح چگونگی شاخته شدن و تولید سیروپ‌های گلوکزی، برای افرادی است که تازه با سیروپ گلوکزی آشنا شده‌اند و مهم‌تر اینکه چگونه، چرا و چه زمان باید از یک سیروپ گلوکزی در یک کاربرد خاص استفاده کرد.


این کتاب، شامل جداول و اطلاعات تکنیکی مفید، همراه با فهرست لغاتی از اصطلاحات تخصصی است که هم در طول تولید و هم در کاربرد سیروب‌های گلوکزی مورد استفاده قرار گرفته است. این فهرست لغات صرفا حاوی توضیحات ساده‌ای از این واژه‌ها و اصطلاحات است و مقصود، ارائه یک فرهنگ لغت قطعی از اصطلاحات علمی نیست.



انتهای پیام/

ارسال نظر