صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۳ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۵

آلودگی محیط زیست تاثیر قابل توجهی بر سلامت روانی جوانان دارد

محققان در مطالعه‌ای متوجه شدند احتمال ابتلا به مشکلات روانی در جوانانی که در محله‌هایی با کیفیت پایین هوا زندگی می‌کنند، بیشتر است.
کد خبر : 92465

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از ایرنا،‌ محققان سوئدی در این مطالعه متوجه شدند رابطه‌ای میان آلودگی هوا و سلامت روانی وجود دارد به طوری که احتمال تجویز دارو برای مشکلات روانی جوانانی که در محله‌هایی با کیفیت پایین هوا زندگی می‌کنند، بیشتر است.


محققان دانشگاه اومئو در این مطالعه با استفاده از داده‌های سلامتی، کل جمعیت زیر 18 سال را در چند شهرستان سوئد در زمینه دفعات تشخیص مشکلات روانی و نیز تجویز داروهای مرتبط بررسی کردند.


منطقه تحقیقاتی محققان شامل مناطق روستایی و سه شهر از بزرگترین شهرهای سوئد می‌شد و جمعیت مورد مطالعه از لحاظ اجتماعی- اقتصادی وضعیت‌های بسیار متفاوتی داشتند.


محققان پس از در نظر گرفتن عوامل جمعیتی و اجتماعی- اقتصادی متوجه شدند 10 میکروگرم در هر متر مکعب افزایش در غلظت دی اکسید نیتروژن موجب افزایش 9 درصدی تجویز دارو برای مشکلات روانی می‌شود.


نتایج این مطالعه که در مجله British Medical Journal منتشر شده است نشان می‌دهد کاهش غلظت آلودگی هوا و در درجه اول آلودگی هوا مرتبط با ترافیک، مشکلات روانی را در کودکان و نوجوانان کاهش می‌دهد.


همچنین مجموعه در حال افزایشی از تحقیقات نشان می‌دهد آلودگی محیط زیست تاثیر قابل توجهی بر سلامت روانی دارد.


شماری از اطلاعات نشان داده اند آلودگی هوا با اوتیسم ارتباط دارد و مطالعات دیگری نیز ارتباطاتی را میان دود و اضطراب نشان داده‌اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر