صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۰۹ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳

شیراز میزبان آئین شعر عاشورایی اقوام و عشایر کشور شد

چهاردهمین سوگواره ملی شعر عاشورایی اقوام و عشایر کشور نهم مرداد ماه به میزبانی آستان حضرت علی بن حمزه(ع) شیراز برگزار می‌شود.
کد خبر : 924526

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، امین الله قربانی کشکولی، دبیرسوگواره ملی شعرعاشورایی اقوام، مذاهب و عشایر کشور در این باره اظهار کرد: این سوگواره به منظور ترویج اعتقادات و فرهنگ اصیل اقوام گرانمایه و عشایر غیور و نمایش واقعی چهره دینی و ملی جامعه بزرگ عشایری برگزار می‌شود.

وی افزود: چهاردهمین سوگواره ملی شعر عاشورایی اقوام، مذاهب و عشایر کشور، با حضور شعرای منتخب قومیت‌ها، مذاهب و عشایر کشور با زبان‌ها، گویش‌ها، لباس و پوشش اقوام ایرانی، پس از نماز مغرب و عشا سه‌شنبه در آستان مقدس حضرت علی بن حمزه (ع) برگزار می‌شود.

دبیرسوگواره ملی شعرعاشورایی اقوام، مذاهب و عشایر کشور اضافه کرد: در این دوره پس از داوری و کارشناسی اشعار، در مجموع ۱۶ شعر و از اقوام مختلف، با زبان ها و گویش‌های کردی، آذری، بلوچی، لری، عربی خوزستان و عربی ایل خمسه، قشقایی، ترکمن و نیشابوری برای ارائه در این برنامه انتخاب شدند که می‌تواند تأثیر بسیار خوبی در وحدت امت بزرگ ایران اسلامی، داشته باشد.

قربانی کشکولی بیان کرد: با توجه به نیازها و کمبودها و از ۱۴ سال گذشته تاکنون با هدف شناسایی و جذب شاعران ارزشی، سوگواره شعر عاشورایی اقوام، مذاهب و عشایر کشور برپا شده و رویکرد شعرا به سوی افکار و ایده پردازی‌های عاشورایی و کربلایی، اشتیاق جدید و رقابت مثبتی هدایت شده است.

وی با بیان اینکه اقوام مختلف و ایلات عشایر ایرانی، از ساختارهای مذهبی، فرهنگی، جغرافیایی و جمعیتی از فرصت‌های طلایی ایران هستند، گفت: این ظرفیت همواره مورد طمع دشمنان بوده و سابقه خصومتی دیرینه نشان می‌دهد که ایجاد تفرقه میان مذاهب و قومیت‌های مختلف و بخش بخش کردن مردم و اقوام ایرانی از اهداف بسیار مهم دشمنان و استعمارگران است.

انتهای پیام/

ارسال نظر